Mys kväll i sjukstugan med chokladbollar o...

resize_image_297 (MMS)

Mys kväll i sjukstugan med chokladbollar o fångarna på fortet!


Nu är vi hemma igen!

Resan har gått bra men det blir lite långtråkigt ibland & köra så långt men vi har haft det jätte bra. Lite små förkylda är vi dock. Här kommer lite bilder från besöket, vi har hälsat på Roger & Emmy i deras nyrenoverade hus, ätit middag & firat Magnus hos föräldrarna, tagit en sväng på stan, men mest har vi busat & umgåtts hemma hos Mårten & Jenny. Vi får lite ångest när vi åker därifrån för vi trivs ju himla bra där. Så finns ju världens goaste gossar där med : )


















Magnus föräldrars gård!

resize_image_261 (MMS)

Magnus föräldrars gård!


Nu är vi i vackra Skåne. Hemma hos Magnus ...

resize_image_260 (MMS)

Nu är vi i vackra Skåne. Hemma hos Magnus föräldrar nu o ska grilla. Emelie hälsar på korna utanför huset. Så himla fint här!


Snart slut på denna vecka!

Den här veckan blir kort för oss, himla skönt... Vi är lediga torsdag & fredag & ska bege oss ner till skåne över helgen. Ska bli jätte kul att få hälsa på släkten i flera dagar, vi är grymt nyfikna på tillskottet Aron.
Emelie har börjat skolan denna vecka, blir lite nya saker nu när hon börjar i 3:an. De har idrott 2ggr/veckan & sen ska de få slöjd oxå, himla spännande.

Mycket att se fram emot nu...


Augustifestivalen!

Nu är Norrköpings festival i full gång. Rätt kul när det händer lite här i stan. Skönt då att ha nära till allt, vi har karuseller nästan utanför huset. I parken här brevid är det rätt mycket aktiviteter & upptädanden.
Idag har vi gått runt & tittat på alla stånden & snart ska vi ut & äta & njuta lite av vad staden har att erbjuda.

Hoppas ni har det lika bra som vi : )
Här är en bild från barnkarnevalen som varit idag.


Emelie o hennes nya kattunge Ellis

resize_image_434 (MMS)

Emelie o hennes nya kattunge Ellis


Erik Saade

img103 (MMS)

Erik Saade


Nu är det festival dags. Åker karuseller o...

resize_image_354 (MMS)

Nu är det festival dags. Åker karuseller o ska snart se massa artister. Hur kul som helst :-)


Lat söndag!

Idag har vi bara latat oss & myst. Vädret var perfekt för en inne dag. Vi har tittat på film, Magnus har bakat en jätte god chockladtårta & busat lite. Emelie har haft kompisar här, en sover över & Rebecka har oxå spenderat dagen här.
Har verkligen varit en underbar dag, känner mig riktigt utvilad för arbetet imorgon, Magnus är hemma med barnen som vi precis nattat. Nu ska vi krypa ner i sängen & se en film.

God natt!



Snart har denna helg gått!

I helgen har vi haft lite besök ifrån skåne, Roger & Emmy + Martin, Marie & Hampus. I fredags när de kom var vi hemma här & grillade & snacka lite, jätte trevligt & gott.
På lördagen åkte skåne gänget till Kolmården medans vi andra åkte till badhuset. På kvällen möttes vi upp & gick ut & åt, blev en rätt tidig kväll då vi alla var trötta.

Tack snälla för besöket!

Får se vad som hittas på nu på söndagen, blir det lika varmt så antar jag att det blir bad, kanske hälsa på Sandra & Claes i vattenrutshen....





Rock helgen!

Vi såg bara Mötley Crüe & Alice Cooper (pga väder), det var kallt & blött men det var det värt, fick ju bo i en svit allafall : ) De va jätte bra & är glad man har fått sett dom medans de håller på. Har varit jätte kul att få ha Johan här, besöket blev ju längre än väntat pga borttappade nycklar men allt löser sig ; )

Vi väntar nytt skåne besök till helgen, då kommer några vänner + barn.
Full rulle....

Lite bilder från helgen kommer här


























Snart helg igen!

Har fått himla trevligt besök ikväll, Johan (magnus bror) har kommit hit & ska bo här i helgen. Ska bli kul. Tanken är att vi ska åka till stockholm tillsammans & lyssna på lite band ex Mötley Crüe & Alice Cooper.

Veckan har väl annars varit sådär, har varit lite sjuk men Magnus har jobbat på.
Hoppas allt är bra med er. Fortsättning följer....






Hemma ifrån Helsingborg!

Nu är vi hemma igen & vi har haft det jättebra. I fredags när vi kom dit så var vi ute & åt ett gäng, sen samlades vi hos Mats. På lördagen åkte vi skapligt in till stan där vi gick runt & tittade på stånd, tog en öl på torget & umgicks. Det är ett sådant himla roligt gäng. På kvällen kom det in ännu mera vänner & vi gick runt mellan de olika ställena de satt upp. Hade jätte bra väder dessutom. Tog några få bilder som ni får se här...









RSS 2.0