Nu är det mycket!

Har inte hunnit med så mycket bloggande nu för det är rätt mycket runt omkring oss.
Jag fick ett uppdrag i Göteborg så jag har varit borta en vecka och ska åka imorgon igen, bara hem och vända. Känns sådär nu när jag vill vara hemma och hinna med allt innan flytten nästa helg.
Magnus har varit super duktig, han har redan kört ut det vi packat hitills och fixat lite.
Huset är så otroligt fint, längtar verkligen dit, känns som hemma!

Nu ska jag ta och bära in Emelie till sängen, hon somnade här brevid mig i soffan. Magnus sover oxå, han jobbar helg och ska snart upp igen... Tråkigt när vi jobbar om varandra men vi får hålla ut några dagar till.
Så som ni förstår har vi rätt fullt upp, skönt att vi ändå har lägenheten året ut om vi nu inte skulle hinna med allt nästa helg.

Önska oss lycka till!


IDOL!

Vilken kväll vi hade igår. Helt över förväntan. Jag fick i sista minuten tag på tv4 som verkligen ställde upp för oss på Min Stora Dag. Vi fick gå in i VIP ingången samt gå backstage innan Idol började. Där tog sig alla Idol deltagare tid åt oss. De var hur snälla och gulliga som helst. Martin Björk titta även förbi.
Vi såg även skymten av programledaren och Lailas älsta son som åkte skateboard i gångarna.
Både Rebecka och Emelie följde med och detta tror jag de aldrig glömmer.
I "reklamen" så upptädde de idolerna som åkt ut, ljudnivån steg rätt bra när André kom ut...
Kvällen kunde som sagt inte bli bättre, här kommer lite bildbevis : )

VIP




Amanda F kom in lite senare, hennes entré syns på bild längst ner till höger : )




Martin Björk




Våran rad


Martin & Jabob


Juryn


Jessie J


Amanda F


Molly


Robin


Amanda P

Moa


Moa


André

Jessie J


De 4 som gick vidare




Grattis Viktoria!

Idag fyller min kära syster Viktoria år. GRATTIS GRATTIS!
Tyvärr bor vi så långt ifrån varandra så man inte kan gratta på plats. Längtar efter nästa besök, antagligen till sommaren. Viktoria och hennes familj bor i USA, Chicago.

Loppisen vi hade i helgen gick toppen, vi blev av med nästan allt. Blev ett par goda skratt, vi träffade en hel del roliga/speciella människor, även en del gamar : )

Huset är i stort sett klart, blev riktigt bra med tapeterna, känns hemma. Vi får ta lite bilder när vi åker dit nästa gång, blir troligtvis i helgen. Vi har varit lite lata med packningen men nu måste vi nog sätta igång...

Annars inget speciellt planerat i veckan förutom IDOL!!!
Jag och Emelie ska dit med Min Sora Dag, ska bli kul.

Ha en bra vecka!


Fotbollscup!

Igår avslutades höstlovsveckan med en fotbollscup. Det var samling redan 7.30 så det blev verkligen en omställning att gå upp så tidigt efter en ledig vecka. De fick spöka ut sig lite om de ville, cupen hade Halloween tema. Så kl 6 fick jag gå upp och börja måla ett par tjejer, rosa hår fick de och svarta ögon och läppstift.

Det händer inte så mycket denna vecka, det är väl dags att ta tag i packningen, inte så långt kvar till vi flyttar : )
På lördag har vi hyrt ett bord på en loppis i stan för att bli av med lite saker efter vi rensat förråden. Får se om vi får ihop en slant.

I huset fortsätter renoveringen, det är snart klart bara lite måleri kvar, de ska vara klara i denna vecka så det ska bli himla spännande att få se slutresultatet.

Här är en bild från cupen.






Trappen!

Igår var en bra dag, dels var vi lediga men Magnus gjorde ett riktigt bra fynd på en extra säng. Det var på SOVA som han gick in och frågade om de hade något bra erbjudande nu, då visade det sig att de skulle bygga om butiken och hade utställningsexemplar till salu. En 120 säng för 1900kr, ordinarie pris låg strax under 6000kr.
Det kallar jag klipp!
Sedan åkte vi ut till huset och lämnade av den. Det händer en hel del där nu, dels så var nästan alla spottar inkopplade och sedan hade trappen kommit. Den va så tjusig, mycket snyggare och smidigare än vad vi trott. Inte alls klumpig. Tog en bild med mobilen som kommer här.

Ha en bra dag!





Höstlov!

Denna vecka har Emelie höstlov, Magnus har frivecka och jag har fått ledigt i några dagar. Så himla skönt!
Vi har röjt ordentligt i förråden, det behövdes, särskilt i mitt. Jag samlar på allt, men nu har samlingen minskat med ca 10st kartonger. Det sved lite men känns ändå helt ok. Magnus är nöjd allafall : )

Idag har vi åkt runt och kikat lite på en ny soffa till huset, vi önskar gärna en större modell där fler kan sitta. Vi passade på att spela bowling oxå när vi ändå var nära en hall.
Efter det har vi bakat, fullt upp som sagt, men ingen stress.
Vi testade att baka makroner, det va lite svårt att få till bottnarna men goda blev dom.

Emelie har frågat flera gånger hur en kokosnöt ser ut och smakar så idag köpte vi en. Magnus fick borra hål i den så vi kunde hälla ut och smaka kokosmjölk, sedan bröt han söder den för inspektion och provsmakning. Mycket spännande!

Imorgon ska min bil till bilprovningen, håll tummarna att den går igenom. Vi tar nog även en tur till huset, trappan ska levereras imorgon, ska försöka komma ihåg kameran så även ni får se lite nya bilder därifrån.
Här kommer lite bilder från idag.













RSS 2.0