Valborg! Vi är på plats i Patriks sommarst...

resize_image_153 (MMS)

Valborg! Vi är på plats i Patriks sommarstuga o har denna vackra utsikt ikväll. Bilder från påsk kommer i morgon.


Nu är vi på väg till Skåne för att fira på...

resize_image_748 (MMS)

Nu är vi på väg till Skåne för att fira påsk. Både jag o Magnus slutade vid lunch så vi kommer fram rätt skapligt, skönt! Vi längtar massor efter alla där, bilder kommer självklart. Önskar er alla glad påsk!


50års kalas + skador!

I helgen hade vi lite vårstädning här på gården, sedan for vi till Ingegerds 50års kalas. Det kom massa folk och gratta, god mat fick vi också.
I söndags åkte vi ut till tomten för att mecka lite med bobcaten. Det gick ju bra tills Magnus skallade skopan och fick ett ordentligt jack i huvudet. Blodet rann ner för hela huvudet. Men envis som han är så skulle han bestämt stanna kvar och avsluta arbetet. Jag hoppade in som extra mekaniker tills den mesta blödningen hade lagt sig. Fick honom att sitta stilla en liten stund allafall. Måste skryta med att säga att det filtret Magnus skulle få av men ej lyckades innan han skallade skopan fick jag av tillslut : )

Här nedan ser ni bilder ifrån helgens kalas & Magnus skada på söndagskvällen då det fortfarande inte hade slutat blöda riktigt, såg ju mycket värre ut innan.










Vår väder & tomt arbete!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, vi har haft rätt mycket att göra & har varit så trötta på kvällen, men här kommer lite bilder ifrån helgen.

Vi hade sånt underbart väder i helgen. Vi köpte med oss frukost & satt oss på ett par stenar & bara njöt. Nu när vi varit mer ute på tomten så blir vi bara mer & mer fäst vid den. Hoppas allt ordnar till sig snart. Jag bar en massa sten medans Magnus gjorde lite tyngre jobb med Bob. Vi har börjat gjort lite grovplanering på tomten. Det kommer bli såååå bra om kanske 5år, suck... Vi vet vad vi kommer göra all ledig tid allafall.

Vi fick även besök av Helena & Micke som hade med sig sin hund Tilda, hon blev helt uppspelt & spang runt som hon vore valp igen. Vi busade oxå till det lite & tog ett par bilder med Bob som ni ser här nedan.
Jag hann precis ta en bild på lite vårtecken innan Magnus körde över dom, fick även med grannens hund som ofta springer lös där ute, hon kom lagom till frukosten.

I veckan så har Magnus fortsatt att jobba på ute på tomten, får se vad vi hinner i helgen, på lördag ska vi fira Ingegerd som blir 50ÅR!



















Vilken kväll vi hade!

Vi hade så roligt i lördags, konserten var jätte bra, som ett enda stort disco. Grabbarna uderhöll verkligen. Publiken var så engagerade, nästan lite galna. Hur kul som helst! Emelie och de andra tjejerna stod framme vid scenen en stor del av konserten. Lokalen var kanon med både sitt- och ståplatser. Vi tog ju massa bilder, en del av dem kommer här.



























BobCat + EMD!

Dags för ännu en helg. Jag är ledig idag, jobbar på söndag istället. Rätt skönt att få ledigt en vardag, har en del som behöver fixas. Ska hämta Emelie sen när hon slutar, vi ska åka & köpa lite nya krukor & jord. Dags att plantera om. Ikväll blir det nog annars lugnt, däremot i morgon så händer lite. På kvällen ska vi & se EMD men Magnus stannar hemma, inte riktigt hans idoler...

Han hoppas istället få sin nya leksak nu till helgen. Han har köpt en BobCat så vi kan göra en hel del markarbeten själva på tomten. Vi båda har drömt mycket denna vecka just om denna maskin, har varit ett intensivt letande efter den "rätta". Antar att vi inte kommer ses så mycket framöver...
Det mest positiva tycker jag är att Magnus kom med förslaget att vi kunde skaffa en katt som heter Bob : )

Här kommer en bild på skönheterna, fick inte in bilden på Bob, ska försöka senare.




RSS 2.0