Pilot Magnus & Melodifestival mys!

Igår på förmiddagen så fick Magnus prova på att flyga i ett litet plan. En julklapp han fått.
Blev lite nervös när man såg planet, de små ser ju inte jätte stabila ut. Piloten som var med hade lång erfarenhet så det kändes rätt tryggt ändå. Han gav Magnus en snabb genomgång & skötte starten sen sa han åt Magnus att ta över, väldigt vågat... Sen fick Magnus styra ända till landningen, han tyckte det var jätte kul & intressant så nu ska han bli pilot : )

På kvällen var vi hos Sandra & Claes på middag & melodifestival mys, eller grabbarna satt för sig själva & babbla medans vi andra mös i soffan. Melodifestivalen tilltalar ju inte alla, förutom sista bidraget ; )
Vi hade jätte trevligt, är alltid lika kul att ses.

Här kommer lite bilder från gårdagen...




















Hemma från kryssningen!

Nu är vi hemma igen. Vi har haft det jätte bra, eller bättre än jätte bra som Emelie sa.
Tiden gick super fort, hade behövt ett par dagar till för att hinna med allt man vill. Det höll ju på att bli en katastrof, för när vi kom på båten & fick hytterna så låg de under bildäck. Det är massa is på vattnet så ni kan ju tänka er hur det dånade där nere. Det var rätt skabbigt oxå.
Som tur är hade de väldigt bra personal som vi frågade om det fanns några andra hytter lite högre upp lediga, & vips så hamnade vi på 11:e våningen med fönster & mycket finare & större hytt. Hur bra som helst!
Sedan började äventyret... Massa mat, spel, bad, karaoke(lyssnade bara), shopping & självklart dans. Kan dock säga att finska dansband INTE håller samma klass som våra svenska, de flesta allafall...
Vi hade himla kul & mycket skratt har det blivit, precis som vi hoppades på.

Idag har vi varit duktiga & gjort en riktig storstädning. Behövdes verkligen, vissa skåp har vi nog inte torkat ur sen vi flyttade hit. Nu är det läggdags, godnatt allihopa!

Klicka på albumet nedan så får ni upp hela.
Tabblo: Kryssning till Helsingfors

The gameroom, där vi lekte av oss lite.

... See my Tabblo>


Mot nya äventyr!

Nu börjar sportlovet, Jippi!!! Imorgon ska vi på kryssning till Helsingfors, vi blir ett helt gäng. Jag, Magnus, Emelie, Rebecka & hennes kille Kalle & min systerdotter Olivia. Detta har vi sett fram emot så länge, ska bli hur kul som helst. Kryssningen är dessutom 2dagar, extra lång tid att busa på....

Detta med kryssningar har ju blivit lite "vår" grej, men vi har så himla skoj ihop & det är skönt med lite mini semester. Senast vi var på kryssning var faktiskt i torsdags : )  Jag trodde vi skulle till Stockholm & gå ut & bo på hotell, men Magnus hade bokat en kryssning. Vi hade jätte roligt & det va kul att komma iväg lite själva oxå.

Sen från båten var det bara raka vägen hem för att hämta Emelie & hennes kompis för att sedan köra till Linköping & Melodifestivalen. Det var lyckat, blev lite rörigt i början men allt löste sig. Fick 7st barn istället för 5st som jag räknat med, var rätt trött när vi kom hem men nöjd...

Återkommer med uppdatering & bilder från vår resa senare i veckan när vi kommit hem.

Trevlig kväll!





Erik saade

resize_image_102 (MMS)

Erik saade


Nu är vi på melodifestivalen. Vilket röj!

resize_image_100 (MMS)

Nu är vi på melodifestivalen. Vilket röj!


Alla Hjärtans Dag + massa annat!

Denna vecka började helt perfekt. Magnus är hemma + det var Alla hjärtans dag! När jag kom hem ifrån jobbet så hade han gjort en jätte god middag samt bakat en tårta. Vilken kar!!! Jag måste säga att jag blivit rätt bortskämt denna vecka, alla dagar har varit så bra.

Nu är jag ledig torsdag + fredag (jobbar helg), vi ska då till Stockholm och shoppa och göra lite ärenden. Vi ska sova över på hotell och gå ut och äta. På fredag ska jag och Emelie till Linköping för att titta på genrepet på Melodifestivalen. Vi ska möta upp fler barn där, jag ska ha koll på 5st, får ha ögon i nacken antar jag. Det är Min Stora Dag som sponsrar till det, där är jag volontär och får göra lite sådana här uppdrag. Det är himla kul och man känner att man gör något bra för andra. Skön känsla.

Här kommer en bild på vår Alla hjärtans dag tårtan samt lite bilder från när Emelie fyllde år som jag inte hunnit lagt ut här. Hoppas ni har en lika bra vecka som vi!










Grattis Emelie!

Idag fyller Emelie 10år, hur snabbt kan åren gå igentligen?
I söndags hade hon barnkalas på Boda Borg, det var jätte kul men rätt klurigt. Efteråt så var vi helt slut & lite blåslagna men vi vill absolut dit igen. Blev inte så mycket bilder därifrån pga det flesta banor gick på tid.
Jag är ledig idag & förbereder lite kalas, var precis på skolan & lämnade glass åt barnen, senare kommer det lite släktingar på fika & så ska jag & Emelie på bio ikväll & se Trassel i 3D. Full rulle!

Nu är vi inne på Magnus sista "jobba borta" vecka, vi längtar verkligen efter att få ha honom hemma varje dag nu, det måste vi nog fira i helgen. Vi tar alla möjligheter vi kan att få kalasa ; )

Neon rummet, syns dock ej på bilden




Taco buffé & glass bjöds det på






Trötta barn på hemresan


Emelie yrvaken




När man fyller år så får man dricka ur den stora födelsedagskoppen, gammal tradition.





Vårkänslor!

Vi har haft sådant himla fint väder denna vecka, solen skiner & det är flera plusgrader. Man får lite vårkänslor men tyvärr vet man ju att det antagligen snart kommer snö & minus igen...

Pratade med Magnus förut & det verkar som han antagligen inte hinner hem i helgen, skönt att han bara har två veckor kvar på nuvarnade jobb så vi får se han mer.

Vi har en helg framför oss med full rulle, på lördag har Emelie fotbollscup + att antagligen min mor kommer på besök, hon letar häst i trakten. På söndag ska Emelie ha sitt barnkalas, vi ska till Boda Borg & ha äventyr hela dagen.

Bilder i helgen kommer absolut, trevlig kväll!

 

 


RSS 2.0