Våran helg!

Denna helg gick lika snabbt som det brukar...
Magnus kom hem i fredags, när jag skulle hämta honom strejka mina bildörrar, kunde öppna men inte stänga.
Det var lite lagom frustrerande, jag lyckades tillslut låsa in mig själv & få hem Magnus som självklart löste det på 10sekunder. Jag hade gjort precis som han, så han hade bara tur : )

På lördagen jobbade jag & Magnus var hemma & målade på en ny tavla. När jag kom hem så fick han leka lite frisör innan vi begav oss ut till Bakfickan för lite mat & underhållning.
Det blev en lagom kväll, vi blev inte så sena. Rätt skönt på söndagsmorgonen då.

Vi hann även med lite julshopping i Hageby på söndagen, precis innan "det stora rånet" mot två stycken guldbutiker.

Denna vecka händer inte mer än vanligt direkt, husfix & lite annat smått.
På lördag har Emelie julkonsert med kören, då kommer lite nya bilder...

Trevlig första advent!





Hus & jobb!

Ja, det är väl bara det vi håller på med just nu. Inget av det går ju jätte bra.
Med huset som man tycker borde påbörjats nu står helt stilla. Var på möte hos kommunen idag men vissa ritningar saknas så nu blir det att ligga på lite på olika håll...
Magnus kämpar på, han har haft en del strul med bilen denna vecka, har besökt verkstad mer än en gång så nu längtar han hem.
Han har tagit lite bilder i Norge som jag fått, det är ju riktigt vackert men jag skulle inte vågat kört där denna årstid iallafall.















Dop

I söndags var vi ju på lilla Gustavs dop. Allt gick jätte bra & han var så snäll. Det var så himla kul att träffa Izabella & Roger oxå, har ju inte sett dom nu på ett tag. Vi får se till & träffas snart igen : )

Här kommer lite bilder från dopet, han var så stilig, Gustav alltså...

















Övernattning + helg!

I torsdags så sov ju jag & Emelie över hos Sandra, Claes & Wilmer. Det blev som väntat, mycket god mat + massa bus. Vi åt tacos + marängsviss, byggde koja, bada, busa & självklart myste vi lite oxå. Kvällen gick jätte snabbt & det blev rätt sent för några av oss ; )

Magnus kom hem i fredags vid 17-tiden, jätte skönt att allt gick bra tillslut.
Vi har inte gjort så mycket i helgen, Emelie har haft träning med kören inför julshowen, vi har tvättat både kläder,  bil & handlat, lite sånt tråkigt man måste göra ibland.

Imorgon ska vi på dop, ska bli jättekul att få se lilla Gustav, tyvärr kan inte Magnus följa med, han måste åka till Oslo redan imorgon & jobba.

Här kommer lite bilder från vistelsen hos Sandra...




















Mitt i veckan!

Skönt att det närmar sig helg nu, speciellt för Magnus som haft en dålig dag med trasig lastbil i Norge & kommande oväder.... Hoppas allt löser sig & att han kommer hem till helgen.

Själv så har det varit lugnt, lite styr att få ihop det sista till huset, är ju mycket mer att ta tag i än vad man tror.
Ser jätte mycket fram mot imorgon dock då jag & Emelie ska hem till Sandra med familj efter jobb/skola & sova över. Det blir säker god mat, mys & mycket bus. Skönt med lite lill lördag.

Hoppas ni har en bra vecka! Här nere är en bild på Emelie innan läggdags, populärt med lockar nu men tycker det är himla fint med alla flätor oxå.





Heliga Helg!

Denna helg var riktigt efterlängtad, synd att den går så fort bara...
Magnus kom hem tidigt igår, han hann tom byta däck på min bil innan jag kom hem från jobbet. Så skönt att det är gjort. På kvällen tog vi det bara lugnt med god mat & film.

Idag har vi fått lite gjort, klockan 10 imorse var det gårdsstädning, rätt skönt att få vara ute & arbeta lite, antar att det blir en del av vardagen sen med hus.
Efter det var vi & tittade på kakel & lite badrums idéer, tror vi är rätt klara nu faktiskt, vi fick riktigt bra hjälp. Allt blir dock dyrare än vad man hade velat, någon som har 1 miljon att skänka?

Får se vad som händer imorgon, måste iväg en liten sväng allafall & jaga doppresent tills nästa helg. Då ska Roger & Izabellas lilla pojk bli döpt till Gustav. Här nedan ser ni bilden som var med i tidningen. Trevlig kväll!!!






Då är denna vecka igång!

Känns som om denna vecka kommer att gå snabbt. Har rätt mycket att göra med hus & bank bla. Det är mycket som ska fixas & bli klart, det verkar som om vi kommer igång med bygget denna månad allafall.

Idag har jag fått kvälls/natt sällskap av min syster Rebecka, skönt & slippa va själv i mörkret.
Fy vilket bus väder det är nu oxå...

Lite uppdatering om Magnus körning denna vecka: Jo han är på väg upp i de nordligaste delarna av noge, håller alla tummar på att det går bra. Än så länge så har han haft rätt bra väder,  han möter nog ovädret på vägen hem. Om allt går som det ska så kan han hinna hem tills fredag, hoppas hoppas...

Sov gott & här är en karta på norge, Magnus ska högst upp ca 20mil norr om Tromsö som står i rött.
Det är riktigt högt uppe!!! Hoppas hans värme i lastbilen börjar fungera bättre på natten oxå, tror han hade -15 nu ikväll.






Våran helg!

Då är helgen slut igen, det går så fort... Magnus har redan åkt för att jobba stackarn & han hinner nog inte hem till fredagen heller. Känns lite tufft & vi har ju en hel del med huset nu oxå. Vi har äntligen fått vårat bygglov så nu kommer väl bygget igång på riktigt.

Helgen har varit ganska lugn. I fredags var vi hos Sandra, Claes & Wilmer. Var jätte trevligt, vi åt god mat & tittade på Idol & pratade massor. Längtar tills nästa gång då vi tjejer ska ha pyjamas party ; )

I lördags var vi runt & tittade lite på kakel, tror vi blev lite klokare, eller inte... Den affären vi igentligen skulle till som vi tror har det mesta vi vill ha hade stängt, så det blir nog en tur nästa helg oxå.

Idag har vi tagit det lugnt innan Magnus åkte, sen har jag varit med min systerdotter Olivia    nu på kvällen.

Hoppas ni haft en bra helg, här kommer lite bilder från vårat mys i fredags.

Jätte god middag med grillat


Världens bästa dotter (+mor)


Mys till Idol


Claes försöker laga deras wii som Wilmer satt in två skivor i


Tussan som gillar hårspray



Den överraskande Söndagen!

Söndagen började lugnt. Klockan 17 så skulle jag & Pelle lämna lite biljetter till ett par familjer vid Borgen (stort danspalats typ). Där skulle det va Höstlovs skoj med Tobbe trollkar & Mojje, en fartfylld show. Det var ett par familjer som inte kom så jag ringde in Emelie & en kompis till henne. Jag & Pelle stannade oxå kvar. Det var verkligen jätte kul, vi skrattade massor.

Men till det lite pinsamma... När Mojje skulle sjunga en låt så hoppa han ner till publiken & frågade efter en lång mamma. Självklart var ju inte Pelle sen med att peka STORT på mig. Jag fick då ställa mig upp & fick höra hur otroligt lång jag är, han var ju inte den längsta personen direkt...
Sen gick han ner på knä & sjöng en låt. Va rätt roligt men oxå rätt så pinsamt.
Bra reklam för Min Stora Dag allafall, hade på mig "jobbar" tröjan.

Lite bilder kommer här













Lördagen!

Lite uppdatering från lördagen kommer här. Vi tog det rätt lugnt på dagen, fixa lite med småsaker bara. Sen på kvällen gick Magnus + fler på Sabaton konsert, de va rätt nöjda efteråt. Själv så hade jag uppdraget för Min Stora Dag där jag gick & åt pizza med några inbjudna ungdomar, vissa tog med sig förälder, andra en vän. Sen såg vi på musikalen Greace, den var jätte bra, lite för hårda i munnen tyckte jag bara om man tänker på åldersgränsen.

Jag var rätt nervös innan, man ville ju att det skulle bli en rolig kväll & jag tror jag lyckades, allt flöt på med både prat, mat & taxi. Alla verkade nöjda allafall...

Jag & Magnus möttes upp sen & gick hem, var rätt skönt att det inte blev så sent.
På söndagen tog vi en rejäl sovmorgon, så skönt så skönt!!!

Vad som hände sen på kvällen måste jag få återkomma med när jag fått lite bilder från Pelle. Vi hade en sak till då med Min Stora Dag fast för lite mindre barn & jag fick ett oväntat frieri    (ej magnus : )

Här är en bild ifrån pizzerian Pappa Grappa på lördagen.






RSS 2.0