Fotbollscup & massa annat!

Vi har haft en jättebra helg. I lördags så hade Emelie fotbollscup. De kämpade ordentligt & var jätte duktiga. De börjar verkligen få koll på spelet nu, håller sina positioner & kan reglerna. Kul att se. I laget får de turas om vilka plater de ska ha, Emelie var både back, anfall & målis. Är rätt bra att de får känna av vad de passar som.

På kvällen hade vi det mysigt hemma,  åt tacos, bakade en kladdkaka & gjorde fruktsallad. En & en annan god drink blev det oxå.

Idag har Emelie lekt borta. Jag & Magnus passade då på att ta en långpromenad i skogen, var rätt skönt men det blåste kallt. Nu är vi nyss hemkomna från Patrik & Anna, vi tog en fika, snackade lite skit & gick husesyn. Mycket jobb att renovera men resultatet blir jättebra.

Nu ska vi äta igen... Blir lasange & så ska vi se på en film, lugnt & skönt, som det ska vara på söndagskvällarna.

Bilder kommer här!



























Byggmöte!

Som ni flesta vet så har ju inte vårat husbygge flutit på så jätte smidigt direkt. Vi har ju fått några käppar i hjulet... Men idag var vi på möte med byggarna och konstruktören. Efter det känner vi oss rätt positiva. Hoppas verkligen allt flyter på nu och att det inte blir för dyrt. Vi känner ändå att vi har valt bra byggfirma och konstruktören är mycket erfaren. Vi väntar med spänning på resultatet som vi får i nästa vecka.
Ska bli lite extra kul att få se ritningarna på det nya huset som Magnus har ritat, jag har ju haft ett litet finger med i det självklart men Magnus har räknat och ritat allt.

I helgen blir det fotboll, Emelie har en cup. Blir ingen sovmorgon direkt, samling kl 8.30 redan. Ska försöka att inte glömma kameran så ni får se lite bilder.
På söndag ska vi hälsa på en gammal vän som köpt ett hus rätt nära vårat. Bara att ta båten över ; )

Önskar er en trevlig helg!





Då var det helg igen!

Veckorna går så fort. Har inte hänt så mycket denna vecka, vi gick på spinning i tisdags för första gången på länge. Det var rätt tufft, man kom knappt upp för våra trappor efteråt. Men det är väl dags att ta tag i träningen om man inte bara vill bada i vassen i år igen : )

Igår hade Emelies klass disco. Det var jätte kul, inga olyckor hände förutom en tjej som blev magsjuk. Hopas inga fler blir smittade. Vi hade lite danstävlingar under kvällen, en med tryckare. Det är så himla sött, var några modiga som vågade, de hade dock en arms längd emellan ha ha.

Medans jag var på disco så var Magnus & Pelle ute på en liten pubrunda. Jag slöt upp med dom senare, var jätte trevligt men det blev ingen sen kväll. Vi alla var rätt trötta.

Idag har vi inget planerat, vi ska bara ta det lugnt. En promenad blir det allafall i solskenet. Så skönt att äntligen solen är framme, prognosen är att det ska vara såhär nästan hela veckan, underbart... Vill ha vår nu!





Våran helg!

Vilken skön helg vi haft. Vi båda har känt oss rätt trötta sista tiden, mycket med huset & Magnus nya jobb, så vi satsade på en riktigt lugn helg. I fredags så hade Emelie en kompis som sov över, man märkte knappt att de var här. Det är mycket låtskriverier nu, antar att de inspireras av Melodifestivalen.
På lördagen så tog vi verkligen dagen bara som den kom. Blev lite spel & en promenad i solskenet, god middag & självklart Melodifestivalen. Vilken rysare det var : )  Min favorit kom 2a men antar att Erik Saade duger...

I söndags så storstädade vi bilarna, annars inget vettigt direkt. Precis som vi önskat.

 

 

 


Mys mitt i veckan!

Vi hade jätte skoj i helgen, roligt med skånskt besök. Vi va ute & åt på lördagskvällen sen gick vi vidare en sväng till en nattklubb. Grabbarna åkte igen väldigt tidigt på söndagsmorgonen. Vi som blev kvar här hemma tog det himla lugnt...
Idag har vi myst lite extra. Har gjort chokladbollar & tittat på film. Nu ligger vi alla i sängen & ska väl försöka sova snart.

God natt!!!





Dags för helg igen!

Magnus har nu gjort klart sin första arbetsvecka här i Norrköping. Utbildning är ju inte alltid bara kul men han kan massor om träd nu allafall. Vi båda gillar att man äntligen kan få en vardag & ses varje dag.
Ihelgen ska vi få lite skåne besök, två herrar som stannar till här innan sälen, Uffe & Linus. Vi önskar så mycket att vi kunde följa med i år, magnus kan ju inte ta ledigt från utbildningen efter bara en vecka.
Vi får sikta in oss på nästa år istället, det går ju ändå rätt snabbt. Här är bilder från förra året, vi har så himla kul hela gänget...

Tabblo: Sälen 2010

Strålande väder, kompisar & ett svin ... See my Tabblo>


RSS 2.0