Vilken vecka!

Vi har haft det såååå kul i veckan. I måndags hann vi både med Gröna Lund + en Finlands kryssning. Det har blivit en del hyss och skratt. Fick rätt många roliga bilder. Ska bara sortera dom så läggs en del av dem upp här allafall : )
Idag har jag jobbat medans grabbarna har spelat aquagolf + fotbollsgolf + vanlig golf, vet inte hur de hann med allt men roligt verkar de haft. Ikväll är det Johans sista kväll hos oss för den här gången, vi har grillat, svalkat oss i vattenspridaren och lekt lite, bilder från kvällen kommer här... 









Johan visar sin vighet : )


Eller inte...


Familjen annorlunda!




Midsommar!

Igår åkte vi hem till Helena & Micke för att fira midsommar. Vi hade jätte trevligt. Först så var vi och dansade lite runt midsommarstången i Krokek, där mötte vi även upp Sandra med familj. Sedan åt vi en sill lunch, tog en promenad och plockade blommor, band en krans & sen grillade vi på kvällen. Hur mysigt som helst, tack så mycket för att vi fick komma!

Jag & Magnus drog oss hemåt rätt skapligt pga Magnus skulle upp kl 5 imorse & jobba. Själv har jag mest latat mig idag förutom letat i panik efter min mobil som försvunnit.... Det är så grymt frustrerande, man har ju allt i den lilla lådan. Kan inte många nummer i huvudet & jag hade dessutom min kalender däri. När vi handlade jordgubbar igår så hörde jag något ramlade och tittade mig runt omkring men antagligen studsade den under bilen. Är så arg på mig själv att jag inte letade mer noggrant. Körde dit idag men de sa att de inte sett något. Men den är avstängd & finns inte någonstans hemma/väskan så borta är den.....

Men om man ska fokusera på det positiva så kommer ju Johan hit imorgon. På schemat finns bla en kryssning.
Nu ska jag mysa vidare med Emelie, hon ska till Liseberg imorgon med sin far.

Här kommer lite bilder från igår...





Förlåt tjejer, va bara tvungen att lägga upp denna. Ha ha kan det bli mer misslyckat???


Lite bättre


























Snart lite ledigt!

Snart är det midsommar, betyder lite extra ledigt för de flesta. Jag är ledig ända till onsdag nästa vecka, såååå skönt. Magnus ska jobba lite extra i helgen men sedan är han ledig hela nästa vecka.
På midsommar ska vi hem till ett par kompisar och fira. Blir god mat och glatt sällskap, perfekt!

I nästa vecka får vi fin främmande, Johan, Magnus bror kommer och hälsar på. Får se vad vi hittar på men vi har börjat planera lite grann, kommer bli super kul.

Önskar er en glad midsommar! Kommer garanterat lite bilder i helgen från vårat firande...





Skolavslutning!

Det är något speciellt med skolavslutningar, det är så fint. På Emelies skola jobbar en kille som heter Pierre, han har alltid hand om avslutningar bla. Han är så bra på att få med alla, barnen blir helt galna liksom publiken. Ljudnivån blev rätt hög i torsdags, pga regn de sista åren på skolavslutningen så var vi i sporthallen i år. Barnen + Pierre hade skrivit egna låtar oxå och de var underbart roliga.
Det blev självklart en del tårar oxå, Emelies fröken kunde inte få dom att sluta forsa. Hon har varit grym!
Efter avslutningen gick vi till Ljuraparken och fikade tillsammans, vi kommer självklart dra ihop det "gamla" gänget på någon aktivitet i höst. Alla kommer så bra överens.

Igår var vi hos Sandra o Claes och grillade lite, mycket mumsigt, TACK!!!
Idag har Emelie fotbollscup i ovädret, fy tusan vad det regnar och blåser. Stackars alla barn som kämpat idag. Jag och Magnus var där en kort stund bara, genomsura... Sista matchen blev inställd pga vädret, gick inte att spela mer, skönt för tjejerna....

För Magnus o mig är det bara jobb som gäller i veckan. Här kommer lite bilder från avslutningen...

 


Läger bilder!

Här kommer lite bilder från lägret. Vi hade så kul och barnen skötte sig utmärkt. De är så stora och duktiga nu, behövde aldrig säga några regler. De vet vad som gäller : )
Det var ett jätte mysigt ställe vid en liten sjö, hade redan hunnit bli 22 grader i vattnet, så mycket bada blev det, ca 7gånger på två dagar haha. Förutom att bada gick vi på en tipspromenad runt sjön, grillade, hade disco, firade en födelsedag mm mm. Alla var super nöjda.

På torsdag så har Emelie skolavslutning. Kommer bli lite sorgligt då de dels ska byta lärare till 4an men oxå att en hel del barn slutar pga friskolor. Kommer nog bli lite tårar då de är en sådan tajt klass. Hur underbara som helst.

Så lägret var lite "sista natten med gänget", här har ni bilderna....








 

 

 


Läger!

Denna vecka har gått snabbt, för mycket att göra som vanligt. Imorgon ska vi iväg på läger med Emelies klass. Det ska bli jätte kul, barnen har längtat så mycket efter denna helg! Magnus jobbar tyvärr så han kan inte följa med.
Kameran åker självklart med, så lite bilder kommer. Men först bjuder jag på några bilder ifrån Tyskland. Vi saknar våra Kanadensare massor! Hoppas ni får en bra helg...















Nu är vi hemma!

Vilken lång resa hem det varit, dryga 13timmar. Men allt har gått bra, planet fick vänta lite pga oväder och resan var rätt skakig. Nu är det läggdags, upp och jobba i morgon igen. Bilder kommer sen när vi hunnit sortera lite. En del av dom är tagna med Kanadensarnas kamera så de får vi inte förrän slutet av juni då deras resa är slut.

God natt!





Tyskland!

Jag har mobilbloggat en del men ser nu att det inte kommit in... Trakigt men bilder kommer sen när vi kommit hem. Vi har det sa himla kul, allt har varit perfekt. Vädret är kanon, lite för varmt om man far klaga. Trakigt att aka imorgon men vi har fatt sa manga nya minnen, och manga roliga kort. Vi bor pa ett hotel precis vid festivalen och flera band bor har med sa vi har umgåts lite med dom, vi smet tom backstage en gang. Dave har bungyjumpat och vi andra ar sa sugna nu sa vi far se vad som hander........


Vi är framme o allt har gått bra. Vi mötte...

resize_image_113 (MMS)

Vi är framme o allt har gått bra. Vi mötte upp våra vänner igår o vi har det så kul. Nu ska vi ut o titta lite på festivalområdet. Hört att bungyjump står på schemat ;-)


Konfirmation!

Här kommer lite bilder ifrån söndagen när vi var och såg på Rebeckas konfirmation. Allt gick jätte bra och de var så fina. Erferåt åkte vi hem till Rebecka och fikade lite.
Resten av veckan har gått för snabbt, vi åkr till Tyskland idag men vi har inte packat än... Får bli en snabb variant på den. Vi längtar massor nu efter en liten semester, ska bli så kul att få träffa Dave och Kristi igen.
Ska försöka blogga lite från festivalen, vi har med oss dator.

Ha de gött!



























RSS 2.0