Sportscamp

Här kommer lite bilder ifrån sportscamp, klicka bara på länken så kommer ni vidare.
 
https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=116192629603963822173&target=ALBUM&id=5769055146340935361&authkey=Gv1sRgCIC14-ewyfyRvwE&invite=CI_rs_EP&feat=email
 
Annars är det bara bra med oss,äntligen har vi fått lite sommarvärme.
Har ett vattenmelonprojekt hemma, vi sådde frön för mer än en månad sedan men har inte vågat sätta ut dom pga den dåliga värmen. Men nu har de flyttat ut, hoppas allt går bra. De har växt mer än jag förväntade mig allafall, trodde det inte skulle gå alls.
 
Har tagit en ny magbild samt en sommarbild på vårt hus. Vi trivs så himla bra här!
På bilden kan ni även se Magnus nya stolthet, en bil. Den är jättefin, märket Infiniti.
Men de bilderna kommer lite senare i veckan. Ni får nöja er med sportscamp albumet sålänge : )
 
Ha nu en jättebra sommar!

Sommarbilder!

Nu är semestern slut, allfall för min del. Jag började i måndags. Magnus är ledig en vecka till.
Semestern har varit bra, vi har haft besök av Magnus bror Johan, vi har varit en sväng i Helsningborg sen har vi varit hemma och hittat på en del.
Jag hade en barngrupp på Sportscamp förra veckan, ett album  därifrån kommer i veckan. Det var med Min Stora Dag, jag hade samma läger förra året och det är så uppskattat av barnen samt föräldrar. Känns kul.
 
Här kommer lite sommarbilder härifrån, har fler men inte på denna dator just nu.
 
Pool förberedelser
 
Magnus bygger golvet till poolen
 
Denna underbara syn möttes jag av en dag när jag kom hem, bara att hoppa i!
 
 
 
 
Grannens söta kattungar
 
 

Skansken!

Nu har det gått lite tid sen jag bloggade men har försökt lägga in en massa fina bilder men får fortfarande inte till det.
Lägger upp en länk här nedan som ni kan kopiera och titta på hoppas jag, låt mig gärna få veta om det fungerar, nödlösning : )
 
Länken är ifrån Emelies äventyr på Skansen och Gröna Lund.
När vi åkte ifrån mamma förra måndagen så trodde Emelie att vi skulle hem, men nej det skulle vi ju inte. Jag och Magnus har länge planerat en liten överraskning till henne, fira att hon blir storasyster. Vi hade lovat att vi skulle hitta på något speciellt inann bebisen kommer.
Vi stannade till i Stockholm, Emelie trodde vi stannade för en fika så hon blev helt överraskad när vi gick fram till reception på hotellet och bad om vårt rum.
På tisdagsmorgon åkte vi tidigt till Skansen där vi gick in innan öppningsdags, kändes lyxigt att få gå runt själva. Där hade vi bokat tid på akvariet för lite mer närkontakt med djuren. Det var riktigt bra och mysigt, Emelie älskade det. Nu är lemurer hennes favorit djur. Inne hos dom fick vi vara en rätt lång stund sedan gick vi till bla dvärgsilkesaporna. Sen fick vi även hälsa på en spindel och en orm.
 
Efter det tittade vi lite på repet till Allsång på Skansen. Sen gick vi till Gröna Lund och lekte av oss, eller mest Magnus och Emelie, det jag kunde hänga med på var Lustiga huset samt Spökhuset.
 
Här hemma har vi haft det himla bra, har bla haft god middag med Helena och Micke, handlat lite bebisprylar och idag var det poolen och grillning som gällde. Skönt med lite sommarvärme, äntligen!
 
Här kommer länken från skansen, fungerar den så kommer jag lägga upp mer bilder på allt vi gjort.
 
https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=116192629603963822173&target=ALBUM&id=5761040395679211425&authkey=Gv1sRgCIeehJiV46s-&invite=CNjK_qwB&feat=email
 
 
 
 

RSS 2.0