Nytta + nöje!

Det är väl det vår helg har bestått av. I lördags på dagen var vi & tittade på olika lösningar för avlopp till huset. Det verkar som att vi bara får acceptera att vi får urinseparerande toaletter, är svårt att gå runt det. Men det är ju bra för miljön allafall & bönderna i närheten får gödsel.

På kvällen åkte vi & besökte Helena & Micke i deras nya hus, det är så himla fint & mysigt. Vi fick jättegod mat & efterrätt. Det blev rätt sent, lätt att glömma bort tiden när man har sånt trevligt sällskap ; )  Tack så mycket!

Idag har vi mest tagit det lugnt, tvättat bilarna, fixat inbjudan till Emelies kalas & nu så är maten på gång + film.
Här kommer lite bilder från igår, trevlig söndag!











Ett år äldre!

Jaha då blir man 31år idag, känns lite konstigt nu när man är 30+. Jag har blivit uppvaktad med presenter & en massa hälsningar, TACK SÅ MYCKET! Året har gått himla fort men mycket har ju hänt med. Det största projektet är väl huset, inget nytt har hänt tyvärr. Håller mest på med papper fram & tillbaka, men vi siktar nu på att de ska börja senast i mars.
Vi får ligga på lite mer, skulle vara kul att bjuda in er alla till sommaren på fest!

Emelie har varit förkyld i veckan så vi har varit hemma & myst.
I helgen när Magnus kommit hem (troligen lördag) så ska vi åka & titta på olika avloppsanläggningar till huset. Senare blir det förhoppningsvis middag med vänner.

Trevlig kväll!




Redan helg igen!

Nu går veckorna fort, rätt skönt för då blir det snart vår & kanske vårat hus kunde börja byggas...
Vi vill verkligen att det ska bli klart NU!

Magnus kom hem idag, nu räknar vi ner veckorna tills han kommer hem varje dag. Han sa upp sig på jobbet denna vecka, JIPPI!
Ska bli så kul att ses mer & bra med att vi blir två som håller koll på bygget bla.

I helgen ska vi fira Pelle som fyller år idag, Grattis!
Han bjuder på lite fika imorgon på dagen & sen är det fest. Åren har gått så fort, han var en ung herre på 24år när vi lärde känna varandra & nu är han en riktig kar på 38år.
Får se om kameran följer med imorgon.

Trevlig helg!





Helg!

Nu var det helg igen, vi har haft fullt upp. Vi har kört runt som galningar & jagat kakel, badrumsmöbler, tapet mm mm. Men vi känner oss rätt klara nu, lite smått kvar bara, det känns så himla skönt & vi har bestämt att vi inte får ångra oss nu så vi kan släppa den biten allafall.

Vi har haft taco kväll idag med lite besök. Emelie har en kompis här & Rebecka & hennes kille Kalle kom oxå förbi på lite mat.

Tyvärr blev det inte mycket helg för Magnus som redan åkt & jobbat, hoppas denna vecka går bättre än förra.  Vädret ser inte ut att bli bättre dit han ska, massa snö/regn & blåst. Tycker verkligen synd om honom, hinner knappt varva ner innan det är dags att köra igen...

Här kommer lite bilder ifrån våran lilljul med tjejligan ; )
Bättre sent än aldrig...


















Då var julen slut!!!










Nu kommer det!

Nu kommer äntligen lite bilder från nyår. Har haft fullt upp, glömde bort att jag inte hade skrivit något på ett tag.
Annars så är vi friska & krya nu. Magnus är i Norge & kör, pratade precis med honom & det är ju inte det bästa vädret men allt hade gått bra hittills.

Här kommer lite bilder, ska försöka hinna lite senare att lägga in bilder från vår lilljul här hemma med Rebecka, Olvia & Emelie oxå.


















Nyår

Vi har haft det jättebra i helgen. I fredags började vi med att ta en promenad i det fina vädret, sen åkte vi till Sandra & Claes & hjälpte till med lite förberedelser inför nyårsfesten.

Vi åt trerätters, super gott. Till förrätt toast skagen, till huvudrätt grillad oxfilé med potatisgratäng & till efterrätt panacotta. Det var jätte lyckat.

Sen prata vi massor, spela spel & titta på fyrverkerier vid 12 slaget. Bilder kommer inom kort, ska sortera lite bara.

Hoppas ni hade det lika bra som vi!!!





RSS 2.0