Då var det dags igen!

Nu är helgen här igen. Denna vecka har varit ganska tråkig, bara jobb jobb jobb, som för oss alla kanske.
Magnus har haft ett tufft pass & kommer inte hem idag utan vi hoppas på så tidigt som möjligt imorgon.
V hinneri inte ses så mycket på kvällen för han ska iväg på konsert & jag ska iväg på lite volentär jobb. Jag ska ut & äta pizza & se Grease med några barn från stiftelsen Min Stora Dag. Ser jätte mycket fram emot det.

Nu är det dags att gå till jobbet snart för sista dagen denna vecka, får se hur reaktionerna blir nu när man fick idén igår att färga håret RÖTT. Det lyser rätt bra men jag är ändå nöjd med färgen, livar upp lite i mörkret : )

Önskar er en härlig fredag med massa mys!!!



Olivia 12år

Igår på dagen så var vi på kalas hos min systerdotter Olivia, hon fyllde 12år, det går så himla fort nu, hänger inte med riktigt. Men ett stort GRATTIS till dig!!!
Vi åt världens godaste smörgåstårta & gosade lite med hennes marsvin.

På kvällen så hade Emelie en kompis här, de  busade en hel del, bilden längst ner är på dom när de fått tag på ett par gummisnoddar.

Annars har helgen varit väldigt lugn, Magnus hann bara hem i stort sett i fredags, sen fick han åka till jobbet igen, ingen höjdar helg för honom. Jag pratade med han förut & då var han i en liten by i Tyskland, önskar jag fick följa med på lite äventyr. Känns som det är dags för en tur någonstanns snart.

Här kommer helgens bilder...













Veckan som varit!

Denna vecka har gått riktigt fort. Jag & Emelie hade ledigt tisdag & onsdag pga min mormor fyllde hela 90år. Helt otroligt... Kul att hon är så pigg & frisk som hon är. På tisdagskvällen var vi på en herrgård & åt, jätte fint där. På onsdagen så var själva födelsedagen, vi åkte då hem till henne på hemmet & firade. Vi åt lunch + tårta & sjöng. Hon var jätte nöjd med uppvaktningen.
Vi hann även med lite mys hon min mamma innan. Lekte med hunden & fixa lite i stallet. Mamma skulle ta det årliga maskprovet som Emelie fick hjälpa till med, mysigt mysigt...

Längtar tills vi åker dit igen, speciellt sommartid. De håller på att bygga nytt stall också som ska bli spännande att se när det blir klart.
Här kommer lite bilder...

































Lite från helgen!

I helgen var ju Magnus föräldrar här & hälsade på. Vi hade jätte trevligt. På lördagskvällen gick vi ut & åt på en tapas restaurang, maten va riktigt god, var även lite underhållning. Vi gick sedan vidare & tog en drink på grand.

Innan jag började jobbet på söndagen gick vi på en lång promenad runt strömmen. Hade fint väder & det är jätte vacker promenadväg.

Här kommer lite bilder










Besök!

Idag kommer Magnus föräldrar hit på besök lite spontant. Fick reda på det igår. Tycker det är jättekul när man får glatt besök lite oväntat.
Jag sitter på jobbet men Magnus, Mona & Leif ska ut till tomten & kika. Sen möts vi upp ikväll & ska ut & äta. Ska bli jätte roligt, börjar redan bli hungrig....

Jag & min lilla syster var ute på tomten igår, såg riktigt bra ut. Tror vi har placerat huset helt rätt, vi får en rätt så stor framsida men vi hittar nog på något att ställa där, båt, fyrhjuling mm mm mm.....(önsketänkande)

Trevlig helg!

 




Ny vecka, nya tag!

I helgen var det full rulle, byggmötet gick sådär. Kom upp en del frågetecken som vi måste lösa, inget allvarligt dock. Verkar som huset ev redan kan bli klart i april. Dags att börja packa snart : )

På tomten hade det hänt lite, vägen är på gång allafall. Lyckades styra vägen mitt på en stooor sten, som tur är hade en granne en grävare med större maskin som till slut fick bort den. Tur det annars hade vi fått klyva den & det kostar ju lite extra.
Här är en bild på den påbörjade vägen




Bion va jätte skoj & hämta min bil gick oxå som smort, vi fick även till köket tillslut. Riktigt skönt för vi har velat så mycket fram & tillbaka. Men nu är det KLART!

Denna vecka började sådär, fick en släng av maginfluensan, en kompis till Emelie fick det när hon besökte oss i helgen. Skönt ändå att det bara blev jag som blev smittad.
Idag känns det bättre & har haft Emelie & en kompis här hemma idag pga studiedag. Vi har myst med film & chokladbollar, mums...




Sen var det dags för konsert med Emelies kör, tjejerna var riktigt spända innan men var jätte duktiga vid framträdandet. Rätt mysig att lysna på. De hade katt & höst tema.








Helg igen!

Har inte haft mycket tid över senaste veckorna att blogga förutom på helgen. Kanske blir så ett tag nu när vi haft en del att göra med hus & allt.
Vi ser väldigt mycket fram emot imorgon allafall, får se om vi är lika förväntansfulla efter byggmötet vi ska på. Lite nervöst är det då man helst inte vill ha stora överaskningar gällande pengar. Vi kommer få se den slutgiltiga offerten förutom extra eldragning & träffa byggfirman.
Sen ska vi hämta nya bilen, det ser jag fram emot : )

Senare på dagen ska vi försöka fixa till det sista med köket, kolla till tomten, sen ska vi även trycka in ett bio besök & se Dumma Mej. 3D är himla kul.





Min första bil!

Äntligen har jag blivit vuxen och köpt min första bil. Har aldrig ägt någon förut. Kanske inte den nyaste modellen eller den finaste färgen, men den är MIN MIN MIN!
Här är skönheten som ej har blivit döpt än.








Vår tomt!

Idag har vi varit ute på tomten & fixat lite, har varit jätte härligt & vi hade underbart väder. Vi har bla flyttat på vår nedsågade björk, märkt upp vart vägen ska gå upp till tomten & hur långt bak vår grävare ska schakta. Han har gjort ett otroligt jobb redan nu på bara två dagar. Det är så kul att få gå runt där nu när så myckt sly är borta. Vi känner oss rätt säkra på att vi placerat huset rätt, vi får en jätte härlig utsikt från vår blivande altan. Känner oss rätt solta : )

Här kommer lite för & efter bilder så långt vi kommit nu, längtar tills nästa helg då nästan hela tomten & vägen kommer vara klara...

Gamla vägen upp


Början på nya vägen


Vår gamla baksida


Nya baksidan


Gammal bild på hängmattaträden


Ny bild på hängmattaträden


Dagens styrkepass


Vår framtida utsikt från altanen


Framsidan som schaktas i veckan


Stenmur på framsidan



Gett upp hoppet?

Hoppas ni inte har gett upp hoppet på vårt bloggande, har bara inte hunnit med att sitta vid datorn hemma.
Magnus har varit hemma denna vecka & tagit hand om hemmet medans jag har jobbat & fart omkring. Har inte hunnit setts så mycket denna vecka så nu i helgen är det kvalitétstid som gäller innan han försvinner på jobb igen.

Imorgon ska vi ut till tomten & mäta ut vart vi vill ha vägen in till oss bla. Vi har haft en kille som schaktat i veckan & nu har han arbetat så snabbt så det är dags att fixa vägen, ska ta lite kort imorgon så ni får se lite för & efter bilder.

Förra helgen var min mor här som sagt & det var jätte kul att ses. Vi åt god mat, fick presenter från Chicago & visade tomten. Antar vi ses snart igen då min mormor fyller 90år 20/10-10.




På lördagskvällen senare så var vi på Thomas & hans tvilling Lindas 30års fest där vi hade himla kul. Det var en bra blandning av god mat & lekar samt jätte trevliga gäster.
Magnus var med på en lek där man ska få en penna i en flaska, gick inte så bra... Jag fick vara med i leken "ät 4 mariekex & vissla", självklart vann jag : )
TACK för en riktigt kul kväll!














RSS 2.0