Bageri!

Denna vecka har vi bakat en hel del, det börjar ju dra ihop sig. Vi har fått lite hjälp av Rebecka, Amilia (Emelies kompis) och sedan kunde ju inte Pelle hålla sig borta : )

Det har hänt jätte mycket i huset, har bara en kartong kvar att packa upp men den ska upp idag. Det saknas bla lite gardiner och sånt smått men det får komma när det kommer. Vår nya soffa dock får gärna bli klar i veckan tycker vi, men det blir den troligtvis inte.

Har inte visat mycket kort härifrån än men det kommer, ville inte ta massa kort på röran bara.
Kom och hälsa på så får ni uppleva det live istället : )
Apropå främmande, vi har fått reda på nu att Magnus syster med familj kommer hit efter nyår. Så himla kul! De har världens sötaste små pojkar. Ska bli roligt med massa små fötter springandes i huset.
Och i jul kommer Magnus mamma, pappa och bror hit.

Här kommer lite bilder från i veckan!
Vill även passa på att säga grattis till Sandra som fyller 25 år idag, HURRA HURRA HURRA!
















Julfest och myror!

Idag har både mitt och Magnus jobb julfest som vi ska gå på.
Magnus flyger snart hem ifrån Skellefteå och åker direkt till festen. Hoppas flygresan blir lugn trots ovädret.

Själv har jag haft ett turbulent dygn, självklart händer allt när Magnus är borta.
Fick en ordentlig punktering igår på väg till Rebeckas dansuppvisning, så den missade vi. Tur att vi har så super snälla grannar som hjälpte mig hem med bilen och fixar nytt däck idag.
Sen inatt gick strömmen och det gick inte att fixa imorse heller då jag ännu en gång fick ringa grannen, som oxå är hyresvärden.
Det kom lite senare en elektriker hit och det visade sig efter en undersökning att det var myror som byggt bo i en av våra lyktstolpar på gården som gjorde att det blev kortslutning, VA??????
Är nog det konstigaste skälet jag hört, men efter de hällt massa myrr fungerar allt strålande.

Hoppas resten av helgen blir lugn, trevlig helg!





Flytten!

Jag har försökt att mobilblogga ett par gånger då jag tagit bilder under flytten med mobilen, men det har ej fungerat. Flytten har allafall gått väldigt smidigt, över förväntan.
Vi stormtrivs här, det är så himla mysigt! Fått rätt bra ordning redan tycker jag, eller har vi bara större plats att sprida ut röran på???

Ska ta lite bilder i helgen när jag hittat kameran : )

Ha de


RSS 2.0