Länge sen sist!

Ber om ursäkt att det gått så lång tid sen vi skrev här sist. Det har varit fullt upp, jag har varit i Kalmar och utbildat och Magnus har jobbat på här hemma. Har inte haft så mycket tid över.
I morgon ska vi till kyrkan och titta på Rebeckas konfermation. Efteråt ska vi hem till dom och fika lite, bilder kommer... Uppdateringen kommer nog inte bli så bra denna vecka heller pga vi åker ju på SEMESTER! Vi har längtat så mycket efter detta. Vi kommer möta upp ett par från Kanada som vi träffade förra sommaren i Skottland. Det ska bli så kul!
Kommer nog mobilblogga lite därifrån.

Ha en trevlig lördag!




Mys på gården! Idag har vi tagit det rätt ...

Mys på gården! Idag har vi tagit det rätt lugnt. Har agerat frisör åt Rebecka o hennes kompis. De har en dansuppvisning ikväll. Men nu ligger vi o latar oss på gården. Hur skönt som helst!


NT-knatet!

Igår så var det NT-knatet i folkparken. Det är en löpartävling för barn som Norrköping håller varje år. Det var hur mycket barn som helst som sprang i alla åldrar. Det är särskilda grupper för flickor och pojkar och de baseras också på ålder. Och våran Emelie var så otroligt duktig och tog 10e plats av 137 barn i hennes grupp!!! Hur grymt är inte det? Man blir såååå stolt. Här kommer lite bilder från kvällen.

 


















 


Ny Vecka!

I fredags så gick bilresan hem jätte bra. Direkt när jag kom hem så var det bara att byta om och fortsätta kvällen på en fest med Magnus arbetskamrater. Det var jätte kul!
I lördags tog vi det mest lugnt på dagen men sen på kvällen var vi bortbjudna till Helena & Micke på lite melodifestival mys. Vi fick grillat och massa annat godis, super gott.

Denna vecka händer lite allt möjligt, ex Emelie har både fotbollsmatch och ska spring NT-knatet. Bilder kommer på det... Önskar er en trevlig vecka!


Mitt i veckan!

Denna vecka känns som det går så snabbt. Jag är i Kalmar och utbildar min första grupp här på Telia. Det är jätte skoj och staden är riktigt mysig. Mycket vatten och gamla hus. Vi är ett par lärare på plats som utbildar samtidigt och bor på samma hotell så vi stöttar varandra och försöker guida oss runt stan. Imorgon ska vi besöka Kalmar slott om vädret tillåter.
Ikväll har Telia haft stora fester med nyheter runt om i Sverige bland annat. Det har bjudits på mat, dricka och några riktigt stora artister. Hur kul som helst!

Känns som helt omvända roller att det är jag som åker iväg i jobb men Magnus har haft fullt upp med. Hela dagen idag har han bla haft arbetskamrater hemma hos oss och jobbat på ett projekt. Han har dessutom full upp med hus planer. Vi får se hur det löser sig..

Kom på att ni ej fått se bilder från valborg än då vi var på Patriks underbara land, men de kommer här.
God natt!
































Dansuppvisning!

Idag (söndag) har Emelie haft dansuppvisning, det var en riktig show! Norrköpings Danscenter hade hyrt hela Stadium Arena för att sin terminsavslutning. Det höll på i 2,5 timma & det var alla möjliga danser & åldrar på deltagare. Riktigt kul att se. Emelie var jätte duktig, tjejerna var så nervösa innan. Här kommer lite kort, hade dubbelt så många men jag var klantig & radera dom istallet för kopiera.... Ja, som ni ser så spärras nu Emelie in tills hon blir 40!!!



















Får se om detta fungerar!

Klicka på länken här nedan eller kopiera den & klistra in i ett nytt fönster så tror jag att ni ska få upp bilderna från påsk. Har haft himla mycket strul att få in dom så det får bli denna lösning. Lycka till!

http://www.tabblo.com/studio/stories/view/1822256/



Bilder från Påsk!

Försökt att göra ett album tidigare men det har ej gått förrän idag, trodde jag... Såg ut som det skulle men får ej in albmet här på bloggen. Försöker igen senare eller imorgon.

Vi hade det som sagt hur bra som helst i Skåne, vi trivs där sååå bra! Vi hann träffa lite vänner & familj samt sightseeing till Ales stenar & bio kväll hemma i Mårtens & Jennys nya biorum, jätte fint.

Veckorna rullar på väldig snabb nu, vi har rätt fullt upp med jobb & allt med detta husbygge som står rätt stilla just nu, vi har en del beslut vi måste ta. Vi får se hur det blir i slutändan...

På valborg var vi ju hos Patrik på hans land. Super fint vid vattnet. Tog en del bilder där som jag ska försöka få in i veckan.

Hoppas allt är bra med er.



RSS 2.0