Alicante!

Har inte riktigt hunnit med att skriva här på bloggen sista tiden, kvällarna går så himla fort.

Resan till Alicante gick jättebra, flygresan var över förväntan, vi betalade lite extra för att få platser med extra benutrymme, det var det verkligen värt.
I Alicante var det super fint väder hela resan. Vi vandrade så mycket vi orkade, blev rätt många små stopp då graviditeten börjar kännas i rygg och fötter vid långa promenader. Men vi hann en hel del ändå. Första dagen så var vi uppe i ett slott på ett högt berg, vi fick gå i en lång tunnel till en hiss som tog oss ända upp. Där uppe hade man utsikt över hela Alicante, riktigt vackert.
En dag gick vi runt i stan, Alicante var väldigt rent och snyggt. Vi bodde himla bra med, nära både stan och stranden.
Vi gick till stranden och svalkade oss varje dag, det behövdes.
Har gjort ett album som kommer här. Kan rekommendera Alicande, vi hade en jättebra resa!

Tabblo: Alicante

See my Tabblo>

/>


I helgen hade vi besök av Magnus föräldrar, de hjälpte oss att få i ordning här på tomten, så himla skönt att det mesta är fixat. De hjälpte till att rensa rabatter, fixa trädgårdslandet mm mm. Tack snälla! Nu kan vi bara sitta och njuta av vår vackra trädgård. Den är så himla mysig nu när allt börjar slå ut. Igår sådde Emelie i trädgårdslandet, vi får se vad som kommer upp. Vi är ju nybörjare : )
Här kommer lite bilder från vårt besök









Fullt upp!

Nu var det ett tag sen jag skrev här men vi har haft fullt upp. Förra helgen var jag borta med jobbet, vi bodde på vildmarkshotellet och hade det jättebra, god mat och dans. Dock känner jag nu att man är inte lika smidig och flexibel som tidigare, så jag fick välja mina låtar att dansa till :)

Direkt därifrån körde jag till min kära vän Helenas möhippa. Vi hade en kanon dag. Dels så var vi på tropicariet där hon fick massa uppgifter bland djuren, lite fångarna på fortet. Hon var så himla duktig, hon gjorde allt fast hon sa innan att hon skulle vägra hålla i kackelackor och simma med hajarna. Så modig!
Magnus var iväg på en grillfest då jag var på möhippan.

Annars har all vår fritid ägnas åt trädgårdsarbete. Just nu ser det väl ut som stormen innan lugnet men bitarna börjar falla på plats. Magnus har varit så duktig och stått i då jag inte kan hjälpa till med så tunga saker.

Denna vecka har vi längtat efter länge. I julklapp fick jag en weekendresa till Spanien av Magnus och nu är det dags!!! Vi åker på onsdag och kommer hem på söndag, det ska bli så skönt att komma iväg till värmen. Det blir väl sista gången på länge vi kommer iväg själva så vi ska njuta ordentligt.

Här kommer lite bilder från festen med jobbet samt ett album från Helenas möhippa.


Härliga rum med utsikt över vattnet





 Jag och Kerstin som ser sig själv som bonus mormor åt bebisen


Många blev vi, ca 60st








Dans


Ellen och jag




Tabblo: Helenas möhippa

Hon blev uthissad i en bur hos krokodilerna, buren sänktes sedan ner halvvägs. Så modig!!! ... See my Tabblo>


RSS 2.0