Altan bygge!

Äntligen har vi fått en altan och vilken tjusig altan det blev!
Magnus har haft frivecka så han har hjälp till att bygga den i veckan + så har han börjat fixat trädgårdsland.
Snart dags att plantera lite, längtar efter det. Så himla härligt och gott när man bara kan gå ut och hämta lite färska grönsaker och örter.

Magnus har haft fullt upp denna vecka, han har hittat på ett annat projekt med. När han är klar så lägger jag upp det här. Blir kanske till måndag.

Här kommer lite bilder från veckan, ha en bra helg!












Premiär grillning!

Idag åkte grillen fram, vilket väder vi haft denna vecka, underbart!
Olivia var hos oss en sväng, vi gick till stallet, spela spel och åt massa mat.
Nu har en kompis till Emelie kommit hit med, hon ska sova här men någon sovmorgon blir det inte. Fotbollsmatch kl 8. Känns sådär att gå upp tidigt på helgen men det är väl bara att vänja sig : )

Vi vill oxå passa på att gratta Magnus pappa Leif som fyller år idag, GRATTIS!

Här kommer några bilder från eftermiddagen.
Ha en härlig helg!

















Smått & Gott!

Denna vecka har varit rätt intensiv, Magnus har varit iväg på en utbildning i Skellefteå och jag på en i Göteborg.
Nu i helgen har vi satsat på att fixa lite här hemma. Igår var vi bla på IKEA för att köpa lite gardiner, blev inte riktigt som vi tänkt men det duger absolut nu allafall. Vi måste ha något som skyddar mot solen, blir så himla varmt med alla dessa fönster samt vill vi ju inte att allt ska blekas.

Magnus mamma var här för några veckor sedan och sydde nya överdrag till våra matstolar, det blev jättebra, riktigt proffsigt gjort, tack snälla Mona. Du är väldigt välkommen för att sy lite gardiner sen : )

Vi tänkte börja dela med oss av något annat nytt i vårat liv här med på bloggen.
Vi väntar en liten bebis till början av september. Himla spännande. Jag är i v 16 nu och mår bra, den värsta tiden med illamående är över, tack för det!
Här kommer en bild från ultraljudet vi gjorde i v 13, det var så kul att få se att det faktiskt var något där inne. Emelie fick oxå vara med, hon är väldigt engagerad i bebisen och är en jätte stolt storasyster.
Som ni ser på bilden så vinkar han/hon till er alla eller suger på tummen, vi är inte riktigt säkra. Nu längtar vi tills nästa ultraljud som är om ett par veckor.

Hoppas allt är bra med er!





Sälen!

Hallå igen, det var länge sen. Jag ska försöka bli bättre på bloggandet igen. Det har varit så mycket med hus, jobb, födelsedagar mm mm. Så bloggen har inte prioriterats direkt.

Men idag har jag fixat med bilder och album och tänkte börja dela med mig från vår semester i Sälen denna vecka.
Vi har haft det jättebra, tur med vädret förutom 1 dag. Tyvärr fick inte jag sitta så mycket i solen som önskat. I måndags satt jag på sjukan största delen av dagen då en av tonåringarna slog axeln ur led. Det gick ändå bra trots allt, han kommer bli återställd helt.

Det är så himla mysig stämning där vi bor. I år var vi ca 40 personer. Vi hyrde en hel undervåning på en skidanläggning. Det är människor i alla åldrar. Barnen har så himla kul, alla är med alla oavsett ålder.
Väldigt familjärt!

Magnus har köpt en ny superfin bil som vi premiär åkte till sälen. Det är en passat ecofuel, bra stor bil som är riktigt billig att köra. Hel nöjd!

Här kommer bilderna från sälen, klicka på albumet så får ni upp det i en störe variant.
Ha det bra!

Tabblo: Sälen 2012

Härligt väder och gott sällskap! ... See my Tabblo>


RSS 2.0