Ultraljud!

I måndags var vi på ultraljud igen. Det var svårt att få en bild på busen för han/hon bara gjorde kullerbyttor hela tiden : )
Vi fick inte reda på om det var en tjej eller kille. Både jag och Magnus tyckte det först kanske såg ut som en kille men sen en tjej, navelsträngen är ju lite vilseledande, sen var det som sagt inte lätt att se något då den snurrade så snabbt och så mycket. Jag trodde jag garanterat skulle kunna se könet då jag pluggade på kvällen innan hur man ser skillnaden. Men nej.... Va jätte svårt. Så vi låter det bli en överraskning.

Denna vecka har annars varit lugn, Magnus har haft frivecka men pga det dåliga vädret vi haft har han inte kunnat gjort så jätte mycket utomhus som tänkt. Men han klippte dock bersån vi har på framsidan och fixade stenar vi ska ha runt trädgårdslandet.

Vi har fått frågan i vilket väderstäck vår altan är i. Den är i nord/väst, vi får sol där redan ca kl 13 på dagen så har vi solen ända till solnedgång. Underbart!

Här kommer ultraljudsbilden samt lite bilder från veckan, Emelie var med och hjälpte till att köra ner stenar till trädgårdslandet med traktor.  


 

 


Påskbilder!

Vi har haft en jättebra i påsk, tack så mycket för sällskapet Jenny med familj! Tyvärr blir alltid någon sjuk när vi ses, denna gång var det Alvin tur. Men vi satsar på 100% friskhet nästa gång : )
Jag har gjort ett album med bilder från påsk men de kom helt i oordning och det gick inte att fixa, så ni vet att det ser lite rörigt ut.

Imorgon ska vi på vårat 2a ultraljud, det ska bli så kul att få se den lilla igen, så spännande! Nu är jag precis i mitten av graviditeten. Vi hoppas på att få reda på könet, med det är inte alltid man får det i Norrköping, men hoppas hoppas.

Ha en fortsatt trevlig kväll så kommer en ny ultraljudsbild i veckan : )

Tabblo: Påsk 2012

Massa bus, dans och goda middagar! ... See my Tabblo>



Glad Påsk!

Hoppas ni alla får en riktigt bra påsk! Här hemma har vi det jättebra. Bjuder här på några bilder, mer kommer efter helgen.















Snart PÅSK!

Vi längtar massor till påsk. Vi får ju finfrämmande. Magnus syster Jenny kommer hit med familj. Ska bli så himla kul att se dom igen.
Magnus projekt jag skulle visa här är inte riktigt klart än, troligen ikväll.

Annars har denna vecka varit lugn, inte mycket som hänt förutom att min mage har haft en riktig spurt. Tog en bild med mobilen så ni får se hur tjock jag håller på att bli, ser ut som det är snart dax : ) Är ju iof nästan halvvägs!




RSS 2.0