Har turen vänt?

Det är ju inte hemligt att vi haft det lite tufft ett tag med husbygge och dyligt, typ 1år.... Men kan det vara så att turen har vänt? Magnus lyckas utmärkt med alla sina projekt och jag fick ett nytt jobb och nu kanske, bara kanske har vi hittat en bra lösning med hus.
Det är en nyrenoverad (bra smak) villa som tillhör en gård straxt utanför Norrköping. Den är idyllisk, vit puts och röda fönster + dörr. Stor tomt, prisvärdig hyra och så finns lite djur man kan hjälpa till med!!! Ägarna verkar himla bra dom med. Det känns som en bra lösning, börja om på nytt utan lån. Ska bara få den nedrans tomten såld.
Men själva grejen är att vi kan för samma pengar som för denna 3a få ett nyrenoverat hus på 170kvm nära stan utan att binda upp oss med massa skulder. Självklart ska det ju finnas ett kontrakt mellan oss. Men det känns bra.
Imorgon ska jag ta med Emelie och Rebecka för deras godkännande. Håll tummarna!

                                                  


Överraskningarna rullar på!

Denna vecka har verkligen varit överraskande. Först sänggaveln i onsdags och i fredags fick jag ett jobberbjudande!!! Är från 1/10-11 anställt av kompetensgruppen på Telia som lärare på heltid, hur kul som helst!
Känner att det är rätt väg för mig. Så igår kväll gick vi 3 ut och firade. Hade en jättemysig kväll.

Idag har Magnus jobbat men kommer snart hem, då ska vi äta gott och ha filmkväll i sängen : )

Trevlig helg på er!





Vilken överraskning!

Nu är jag hemma igen och vilken övveraskning jag fick igår kväll.
De har snickrat ihop en tv-möbel! Helt oväntat, hade verkligen ingen aning. Har väl nämnt någon gång att tv i sovrummet hade varit trevligt men trodde absolut inte att Magnus skulle gå och köpa en superfin LG led tv 42" + snickra ihop en sådan möbel man har vid fotändan där tvn hissas upp med en enkel knapptryckning. Hur lyxigt som helst. Den är så fin och välgjord med, han har klätt den i svart läder, en sådan konstnär.
Så nu ska vi nog göra en ny sänggavel vid huvudet med läder den oxå.

Nu ska vi snart krypa ner i sängen och titta på TV!!!!
Här kommer ett par bilder...







Ny spännande vecka!

Helgen gick lika fort som vi hade tänkt oss, men mysigt var det.
Nu sitter jag i Göteborg igen, ska bara vara här tills onsdag så snart är jag tillbaka i hemmet. Magnus och Emelie är själva hemma och håller på med något hemligt projekt.... Är såååå nyfiken, men jag får inget veta förrän jag kommer hem. Undra vad det kan vara? Magnus har hållt på och smygit runt i källaren och på vinden där han gömt något. Ska bli så spännande att komma hem på onsdag, längtar.

Hoppas ni får en bra och spänannde vecka ni med!

                                        




Jobb jobb jobb!

Ja något annat sätt att förklara denna vecka går nog inte. Jag är i Göteborg på utbildning så dagarna fylls upp rätt snabbt och Magnus jobbar på flitigt han med. Har faktiskt inte sett så mycket av Göteborg än, har varit långa dagar ändå men tror att jag ska få en rundtur imorgon. 

Det är skönt att meddela att Emelies sår läker fint, är fortfarande rätt långt kvar men det ser rätt bra ut med tanke på omständigheterna.

I helgen händer det lite, på fredagskvällen har Emelies klass disco, sen har hon en fotbollscup på lördagen. Vad som händer på kvällen får vi se. Sen på söndagen ska jag tillbaka till Göteborg yttligare i några dagar.
Känns som om helgen kommer gå fort.

Hoppas ni har det bra!
Här är en bild på Göteborg stad



Födelsedag + skada!

Igår så fyllde vår kära Magnus år, kom på att jag glömde blogga om det men grattad blev han ändå med bla massa samtal, hemmagjord vaniljpudding mm... 

Idag på lunchen fick jag ett sådant samtal man inte vill ha. Var en av Emelies fröknar från skolan som sa att hon hade gjort sig illa, att det va ett ordentligt jack i benet och jag borde komma NU! Att vi måste till sjukhuset.
Fick lite smått panik, sprang hem och hämtade bilen och sedan henne. Vi fick jätte snabb hjälp på sjukhuset, de sa att det var värre än vad det såg ut. Det såg ändå riktigt illa ut tycker jag. Så det gick inte att sy, nu har hon ett öppet sår som vi måste lägga om varje dag. Såret är typ 3x4cm helt öppet och köttigt. Fy stackars henne, blir en ordentlig fredagsmys kväll idag.

Imorgon ska vi till Ingegerd och Rebecka på köksfest, de har renoverat köket och bjuder på lite mat. Ska bli skoj!

Här kommer en bild på stackars Emelie.





Hur snabbt kan tiden gå?

Denna vecka har bara sprungit förbi. Vi är nästan helt friska nu allafall, förkyldningen har varit envis.
Det är inget spännande direkt som hänt denna vecka, jag har jobbat massot & Magnus har haft frivecka. Vi testade dock en indisk restaurang  som vi aldrig varit på tidigare, den fick bra betyg. God mat & mycket fick man : )  Magnus har annars styrt med lite praktiska saker nu i veckan. Våran tomt ska vi försöka sälja nu, kom ut på hemnet igår så vi hoppas verkligen att någon nappar. Skulle vara så skönt att bara gå vidare nu efter allt strul.

Idag ska jag, Emelie & hennes kompis Linnea gå till Visualiseringscenter C. Det är ett museum men man får undersöka mycket själv, de har även en 3D bio som vi tänkte besöka. Filmen vi ska se handlar om livet i vattnet för 60milj år sedan. Ska bli kul.





RSS 2.0