Ny påg i släkten!

Grattis Mårten & Jenny till nya grabben, så himla kul & vi längtar tills vi får se skatten.
Skönt att allt gått bra, vill veta mer detaljer sedan : )

Igår var det ju morsdag, jag blev ordentligt firad. Först så fick jag blommor av Emelie & sen så fick jag en ny mobil som jag ville ha av Magnus & Emelie, TACK TACK TACK!






Körsång!

Idag har vi varit på konsert. Emelie är med i en kör som hade avslutning idag, min systerdotter är oxå med där så det var kul & träffa henne med.
Våran nya bäddmadrass hade kommit med, vi beställde den för ca två veckor sedan, får se om vi sover som kungar inatt.

Nu ska vi snart bege oss ut & äta, ska testa en ny asiatisk restaurang.

Trevlig kväll!



Bilder från igår!

Nu fungerade det igen att lägga in bilder, det blir nog en gård en vacker dag hoppas jag : )

Sto & föl 1 dag gammal


Han blev trött efter busat lite


Barnen testade att mjölka lite


Proffset ; )


Sen fick katterna njuta av mjölken


Fanns en massa kaninungar


De matglada svinen


Hönsgården


Vi fick med oss lite färska ägg hem


Kattungar ca 5 dagar


Härlig hage med både hästar & kor



Vilken underbar kväll!!!



Bondtöserna!

Ikväll har vi haft det skoj. Jag var på utvecklingssamtal på Emelies skola då hennes fröken nämnde att hon skulle hjälpa till på en gård & fodra djuren bla, det var rätt mycket att göra.
Vi som ÄLSKAR djur & lantbruk erbjöd oss att hjälpa till & det fick vi. Tack snälla Anna för en underbar kväll.
Vi matade djuren som var hästar, gätter, får, ankor, kaniner, grisar, katter, höns & kor, puh tror inte jag glömde någon : )   Den ena hästen hade fölat inatt så vi fick mysa med en alldeles nyfödd fölunge, det händer ju inte alltför ofta. De hade även fått kattungar för några dagar sedan som vi fick se skymten av.
Men ett av de roligase sakerna, tycker jag allafall var att mjölka ena geten, det var länge sen. Även Emelie & läraren Annas son fick testa på & lärde sig snabbt hur man gör.

En helt fantastisk kväll med massa äventyr, precis vad man behövde, fick en ordentlig energikick!
Har tagit massa bilder men det fungerar inte att lägga in dem nu, jag försöker imorgon igen, dags för att krypa ner i sängen nu. Godnatt!

Lördags nöjen!

Idag har vi varit aktiva, först spinning för mig & Magnus, sen har Emelie haft en kompis här hela dagen som oxå ska sova över. Vi har njutit av det fina vädret & spelat aqua golf, badat i vattenspridare & nu på kvällen har vi varit i bowlinghallen.

Nu återstår bara soffmys & massa godis, hoppas ni har det lika trevligt som vi.





Känner ej mannen på bilden ; )

Vilken löpare vi har!

Emelie var med i årliga Nt-knatet, det är en löpartävling för barn, de i Emelies ålder springer 1km. Hon gjorde riktigt bra ifrån sig förra året då hon kom på 11:e plats av ca 70st barn. Detta år fick hon bättre tid & kom på plats 26 av 133st barn, jätte bra verkligen. Hon sprang mot de som var året äldre dessutom, man blir ju för stolt : )
Här kommer lite bilder ifrån kvällen, super fint väder & en massa barn & föräldrar.






Nu är vi hemma!

Nu har vi kommit hem, resan gick jätte bra & vi har haft det så himla skoj.
Vi började med att träffa familjen, vi åt massa god mat & tjattrade om allt mellan himmel & jord. Det var nog sista gången vi fick se Magnus syster Jenny med bebis i magen, de väntar tillökning om redan 2 veckor. Ska bli jätte kul & få se den lilla grabben.

Sen var vi ju på spa på fredagen, underbart skönt, känns som det här verkligen var något vi behövde, lite avkoppling & lyx.

På lördagen blev vårat hotellrum invaderat av 11 glada skåningar : )   Vi tog färjan över till Helsingör & tillbaka efter ett pub stopp. Sen gick vi ut & åt en god bit mat & fortsatte vidare för lite dans bla. Vi hade riktigt kul & mycket skratt blev det.

Nu är det dags att sova lite & ta igen förlorad sömn : )

GOD NATT




Snart börjar familj, spa & vänner helgen!

Imorgon åker vi ner till Helsingborg, första stoppet blir hos Magnus mormor & morfar. Där kommer största delen av släkten befinna sig på middag, ska bli jätte skoj & träffa alla igen. Jag & Magnus kommer sova över där tills fredag.
På fredag eftermiddag ska vi checka in på Grand i Helsingborg där vi ska få en spa behandling mmmmmmmm så skönt : )

På lördagen kommer ett stort kompisgäng & jag tror vi ska över till Danmark en sväng, sen på kvällen ska vi ut & äta & kanske en dans.

Vi har sett fram emot detta jätte länge & det ska bli så kul!
Fortsättning följer...


Utedag!

Idag har vi haft utedag med Emelies klass. Vi försöker samla ihop lite mer pengar till klasskassan, kan vara ba att ha lite extra nu när vi snart ska på läger. Vi sålde lite korv, festis, kakor & kaffe. Sen blev det leka av : )
Vi spelade brännboll & hade stafett. Det laget jag & Emelie var med i vann ju självklart.
Magnus får briljera med ett snyggt frivarv.

Här kommer lite bilder, hann inte med att ta så många men va tvungen & ta ett på pappa Richard under stafetten, han såg hur festlig ut som helst, man skulle ha en tidning mellan benen samtidigt skulle man vifta med en trasa & försöka hålla kvar ett mynt i ena ögat, det gick sådär....

Kul hade vi iallafall & det var skönt med lite frisk luft.


 


Cupcakes

Igår kväll blev vi sugna på något sött & satt igång & baka cupcakes med två olika sorters frosting. Den ena är med chocklad/kaffe & den andra med jordgubb. Mmmmmmmm smarrigt värre...

Idag ska vi göra grillspett till middag, känner att vi skämmer bort oss lite väl mycket nu men det kan man vara värd efter lite sjukdomar. Vi får köra extra hårt på gymmet sen istället ; )


 




Sjukstuga

Usch usch, jag (Sofia) fick maginfluensa natten till tisdag & igår kväll trodde jag det var kört för Emelie men hon fick en förkyldning istället. Hoppas inte vi smittar varann & hoppas verkligen Magnus klarar sig som kommer hem ikväll... Men lite mysigt har vi haft det ändå här hemma, kollat på film & bakat kladdkaka till kvällen : )




Äntligen VÅR!

Vilken härlig & strålande dag. Efter lite sovmorgon tog vi en lång promenad längs strömmen, det var så otroligt fint med alla träd/buskar/blommor som börjat slå ut. Vi stannade vid ett café & tog en fika & glass.
Sen var vi nyttiga & gick på spinning.

UNDERBART!

Igår kväll hade vi det jätte bra, vi åt en köttbit som man grillade själv vid bordet, blev super gott. Det va bra drag på country/rock bandet, lite lång paus bara : )

Vi glömde självklart kameran, får bli en annan gång...
Tack Sandra & Claes för en super trevlig kväll

Bild från gångvägen vid strömmen, så vackert

Lördag = raj raj

Bowlingen igår gick väl sådär för min del iallafall, Magnus lyckades bara med ren tur vinna!!!

Nu väntar vi på att Sandra & Claes ska komma hit, vi ska ut & äta ikväll på Bakfickan sen blir det väl lite dans & goda drinkar. Kameran följer med så bilder läggs upp imorgon.

Hoppas ni får en lika trevlig lördagskväll som vi kommer att ha.



RSS 2.0