Julen närmar sig!

Äntligen är det snart jul, nu längtar man!
Vi ska till skåne över jul, ska bli så roligt att få träffa alla igen. Vi har inte handlat klart alla klappar riktigt än, men snart hoppas jag.
På fredag har Emelie skolavslutning i kyrkan, då får man julkänsla om man nu inte hade någon innan, det är så fint!
Vi har även haft lite julbak som spär på känslan lite yttligare, till hjälp hade vi Olivia här.
 
Annars är det bra här men vi har haft lite sjukdomar bla. Emelie har varit sjuk i 2 veckor men nu är hon frisk som tur är. Brukar alltid bli någon som blir sjuk när vi ska till skåne. Hoppas vi klarar oss denna gång.
Lillan fick sin första vaccination förra veckan, jag klarade inte av att vara där inne så Magnus fick vara den stygga. Hon grät så dant, är inte van med det riktigt, hon är ju så glad annars. Sen blev det lite kaos på kvällen, hon hade ont och fick lite feber. Tips på hur man får en alvedonsup att stanna kvar tar jag gärna emot.
 
Lillan har börjat prata mer och mer, testar rösten en hel del nu senaste dagarna. Inatt vid 02.30 tyckte hon det var en jättebra idé att börja sjunga, tyckte hennes pappa med som skulle upp kl 05.00 till jobbet : )
 
Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu, dags för kvälls aminingen. Hoppas ni alla får en riktigt bra jul och så syns vi snart!
 
Bjuder på lite bilder här...
 
En av grannens leksaker har flyttat in mitt på vårat köksgolv!
 
Lillan älskar sin bumbo stol, tack för tipset Sandra!
 
Ups, här kom en arm förbi : )
 
Fredagsmys!
 
Syrran testar
 
 
 
 
 
 
 

Besök på jobbet!

Idag har jag och Ellie hälsat på mitt jobb. Det var jättekul att få se alla igen, saknar arbetet lite. Ni är så himla goa! Jag fick lite skäll för mina dåliga uppdateringar här så nu satt jag mig direkt när jag kom hem : )
Ellie var på sitt allra goaste humör (som vanligt) men hon somnade på ett par sekunder så fort vi gick därifrån. Det var ju så mycket spännande att titta på. Vi fick en liten julklapp ifrån Ellen, kläder, tack så mycket!!!
Jag tog lite bilder men nu när jag skulle lägga över dom i datorn så går inte bilderna att öppna, jo en bild på Ellen och Ellie men inte på söta Kerstin och Thomas + Ellie. Jätte ledsen för det, korten var ju så fina. Det betyder att jag snart måste komma igen : )
 
Förra helgen var vi en snabbis i skåne. Det var ett par vänner som döpte sitt andra barn och jag och Magnus hade fått förtroendet att bli faddrar. Allt gick bra, lillan var så himla söt i sin klänning och lackskor.
 
Ja   vad har vi mer gjort. Ätit lite middag med goda vänner, handlat lite julklappar, snöskottning för Magnus mm. Varit på akuten med Emelie, hon kom hem förra helgen med ett svullet och blått finger. Tur som var så var inget brutet, var lite skador på ligamenten men det skulle läkas själv. Så kan det gå om man kittlas för mycket.
 
Nästa helg tänkte vi ta tag i julbaket, vi har fuskat lite och gjort knäck tidigare men den åts upp direkt : )
 
Ellies utveckling går ju framåt, nu gillar hon inte att ligga så mycket utan vill sitta upp. Hon har också börjat märka sina fötter och händer, inatt kom hon på att de sitter fast, inget roligt! Hoppas hon vänjer sig för de lär ju hänga med ett tag. Hon är himla underhållande.
 
Här kommer lite bilder.
 
 
Bus i första snön
 
Pappas rockbrud
 
Ellen från jobbet
 
Så stiliga på dopet
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0