Stadsloppet!

Nu var det länge sen igen, hoppas på att bli bättre när bebisen kommer.
Än har den inte kommit som sagt men det börjar närma sig nu, ca 2,5 vecka kvar. Vi är så himla nyfikna på vem som är där inne. Det börjar ju bli lite tungt nu, längtar tills jag blir lite ledig men försöker jobba på så gått det går, eller så länge det går.
 
Nog om det... Vi har en riktig kämpe i familjen, Magnus! Han anmälde sig väldigt impulsivt till Norrköpings Stadslopp som var i helgen. Jag blev lite orolig då sträckan de ska springa är en mil. Så långt har han inte sprungit på flera år. Men stark som han är så gjorde han ett fantastiskt lopp. Han sprang på 44min 19sek. Kom på plats 120 av 1300 personer, så himla bra!!! Var mest maraton löpare som kom före. Jag blev så exalterad så vi trodde nästan bebisen skulle komma : )
Jag var med i starten sen körde jag till halva sträckan för att heja på lite, hann precis dit när han kom springande. Sen fick jag skynda mig tillbaka för att se han komma i mål. Är riktigt stolt över hur han presterade. Han var knappt trött efter loppet heller.
 
Annars har vi kommit in i vardagen igen. Emelie började skolan denna vecka och hennes fotboll har oxå satt igång. Så nu är det rätt fullt upp. Denna vecka är det fotboll månd, onsd, torsd och lördag. Skönt att det börjar lugnt.....
 
Här kommer lite bilder från loppet!
 
Vid starten
 
Uppvärmning med Friskis & Svettis
 
Alla köar inför start
 
Halvvägs
 
MÅÅÅL!
 
Stolt löpare
 
 

Mag + husbild!

Här kommer de lovade bilderna, lite senare än tänkt men så kan det bli.
Denna vecka har varit rätt lugn, vi båda är igång och jobbar. Förra helgen styrde vi en hel del hemma, skönt att få saker gjort. Vi handla oxå lite bebis saker, såsom kläder mm. Vi kan inte riktigt förstå än att det snart kommer en liten, overkligt. På lördagskvällen grillade vi hos Sandra och Claes, det var mumsigt!
 
Nu ihelgen får vi besök ifrån skåne. Är en kompis till Magnus med familj som kommer. Frugan i familjen är gravid och det skiljer bara ett par veckor mellan oss, ska bli kul att ses!
 
Här kommer bilderna!
 
Älskar vårt hus!
 
 
Denna bild togs förra veckan, då var jag i v34
 
 
 

RSS 2.0