Midsommar!

Igår på midsommar var vi bara hemma hos mamma och gotta oss. Åt en massa god mat med gott sällskap. Min mormor och en vän till mamma kom också.
Det blev aldrig att vi åkte till något midsommarfirande, vi hade fullt upp här!
 
Idag har vi varit en snabbis på en aktion, sen for vi till Grisslehamn där vi spelade minigolf. Kvällen avslutade vi på en restaurang här i Älmsta. Vi tänkte först åka till Åland men det blev för mycket.
 
Imorgon ska vi ut en sväng med Gunnars båt, det ska bli mysigt, hoppas vädret är med oss.
 
Här kommer de senaste bilderna, tyvärr inte så många. De har gjort om denna sida och de måste fått något bugg eller nåt då för bara dessa har tagit 45min att lägga in, alla bilder ville sidan inte lägga in nu, hoppas det löser sig snart!
 
 
 
 
 
 
 
 

Poolbygge och midsommar på Väddö!

Mycket som händer nu, Magnus kom hem med en pool i helgen, ett nytt projekt.
Vår gräsmatta är inte så rak direkt så Magnus satt igång och byggde ett jättefint trädäck. Det regnade rätt bra i helgen så bygget drog ut lite på tiden, blev lite panik i slutet då vi skulle åka till min mamma på Väddö. Men nästan allt är klart, vi fick i lagom mycket vattet i poolen så pumpen kan gå runt innan vi åkte.
Hoppas den är lite lagom uppvärmd tills vi kommer hem :)
 
Nu är vi hos min mor allafall för lite midsommarfirande. Idag har varit en underbar dag, fint väder och mycket gott att äta. Försöker hinna visa Magnus alla smultronställen här ute innan det blir regn igen. Hovslagaren var här idag med, det tyckte Emelie var intressant.
 
Här kommer bilder från vår första dag här. Försökte lägga upp poolbilder med men det gick inte nu, testar imorgon igen. Och bröllopsbilder kommer, det blev så mycket på en gång och de ligger hemma, får lägga ut det när vi kommit hem.
TREVLIG MIDSOMMAR!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarlov!

Idag började vårt efterlängtade sommarlov!
Emelie hade skolavslutning imorse, hennes skola har de bästa skolavslutningarna jag någonsin varit på. De har en lärare på skolan, Pierre som brukar hålla i dem, han är så himla bra på att peppa barnen, de blir helt vilda.
Här kommer lite bilder från dagen, den sista är med Emelies lärare Roger.

Jag har inte skrivit något än om bröllopet vi var på förra helgen, det var helt fantastiskt. Inte ett öga var tort.
Kommer sortera och lägga upp bilder i helgen, det har varit så mycket i veckan bara. 














Bröllop!

Nä det är inte vi som ska gifta oss : )
I helgen ska vi på min fina vän Helenas bröllop, det ska bli så kul!
Jag ska till frisören imorgon och färga lite, ska bli skönt, haft samma färg nu allför länge...

Emelie ska på läger med klassen ihelgen, synd att bröllopet är samma dag men jag åker ut dit på söndagsmorgon istället och hjälper till.

Annars har veckan varit lugn, vi har båda jobbat på. Bjuder på en magbild. Nu är jag i mitten av v27. Det känns lite tyngre och foglossning har redan börjat. Är lite rädd att det ska bli värre eller att bebisen har himla brått ut.
Vi får väl se!

Ha en underbar helg allihopa, det ska vi ha!!!


RSS 2.0