Väddö!

Vi har det så himla bra här på Väddö, dagarna har bara flygit förbi. Imorgon åker vi hem och det känns rätt trist, skulle absolut kunna vara här i minst en vecka till.

Vi har hittat på en massa skoj, fixat staket, plockat bär, fikat en hel del, lastat av hö, spelat minigolf i Grisslehamn, Älmstanatta (lite marknad + festival) och idag ska vi ta Eckerölinjen till åland.

Magnus är ju hemma i Norrköping och har jobbat hela veckan, men i helgen är han ledig och ska på fotbollsmatch + Pekingfest, är en motorcykelklubb som har en tillställning varje år, lite band som spelar bla.

Här kommer lite bilder från de dagarna som gått.


























 


SEMESTER!

Nu är det semester, för mig & Emelie allafall. Magnus jobbar på i 2 veckor till sedan gör han oss sällskap.
Jag, Emelie & Rebecka är på Väddö nu & hälsar på min mor. Så himla skönt och lugnt här uppe. Mamma har ju fått en ny häst oxå, super fin. Massa annat som hänt här på gården, bla ett nytt stall.

Idag har vi varit på kosafari, kokat rödavinbärsgelé & hälsat på gammel mormor Gudrun. Vi har bytt lite julklappar då vi inte setts på ett tag, alldeles förlänge. En hel del bus med hunden Drusse har det ju oxå blivit : )

Här kommer lite bilder från vårt första dygn här.
Glad sommar!

























Bilder från Daycamp!

Har gjort ett album från förra veckans Daycamp. Vi hade sååå kul men oj va trött man var på kvällen, somnade vid 20.00. Emelie ska ju dit på sportscamp denna vecka, ska bli kul att få höra vad hon tycker. Antagligen super bra!

Just nu så sitter jag på Arlanda, väntar på flyget till Skellefteå där jag ska ha en utbildning i ett par dagar. Börjar bli riktigt nervös då flyga inte är min roligaste aktivitet, speciellt inte när man sett nu hur litet planet är, typ 30st platser och propeller. Men hoppas nerverna lugnar sig efter ett eller två glas vin : )
Magnus sitter i bilen på väg till skåne, han har frivecka o ville ju inte sitta själv hemma. Då är det ju perfekt att ta en tur ner till släkt o vänner. Hade gärna följt med.

Ha det bra, önska mig lycka till och här kommer bilderna!


Laserdome!

Denna dag har varit spännande. Imorse när vi vaknade så visste vi inte vad vi skulle göra, men sen kom Magnus på den briljanta idén att spela Laserdome. Vi fick spela mot en annan familj på 3pers, det var så grymt spännande!
Ni som inte har prövat detta GÖR det! Vi var helt svettiga efteråt och hade fått lite krigsskador, men vi gjorde bra ifrån oss. På total poängen så kom Magnus 1:a, jag 3:a och Emelie 4:a.
Sen tog vi en promenad hem genom den fina Carl Johans parken. Efter det så bakade vi lite och nu har vi precis kommit hem från en restaurang.
Så det blev trots allt en händelserik dag. Nu är det dags för lite mys, här är bilder från dagen...











Fartfylld vecka!

Nu går det undan, dagarna bara rusar iväg...
Vi hade jätte trevligt i helgen, i fredags så var Rebecka och jag ute en sväng på stan och på lördag tog jag och Magnus en tur. Vi var även ett gäng och såg IFK, bra match fast ingen vinst, blev 0-0.
Denna vecka har Magnus fullt upp med jobbet då han är typ själv på det han gör, kollegorna har tagit semester. Själv så har jag en barngrupp från min stora dag på sportscamp tisd-tors. Full rulle hela dagen men hur kul som helst. Roligt oxå att få se hur det ser ut och vad de gör eftersom Emelie ska dit nästa vecka.
Nu är det middag och en film som gäller, sev sova antar jag : )

Här kommer lite bilder ifrån matchen i lördags, vi fick en egen loge med balkong, bästa platserna, fick även träffa bla lagkapten. Det bjöds oxå på massa gott...













Dags för helg igen!

Skönt att det är fredag imorgon, längtar efter helgen denna vecka lite extra. Jag o Magnus har verkligen arbetat om varandra. Han har jobbat 15,30-01,00 o jag 08,00-17,00 så som ni ser så blir det inte mycket tid över att umgås, men det ska vi göra i helgen så mycket som möjligt: )

Finns ett undantag då jag ska bort på ett litet uppdrag på lördag eftermiddag, ska se IFK Norrköping med några barn från min stora dag.  Annars tänker jag springa efter Magnuns hela helgen...

Lite skoj ska vi ha oxå, varje år är det en restaurang/pup som hyr ett helt torg utanför den o har en hel del band som spelar, massa folk o skön stämning. Dit kommer vi nog gå i helgen.

Önskar er en trevlig helg och uppdatering om våran kommer...

 




Äntligen mitt nummer tillbaka!

Nu har jag fått mitt nya simkort, underbart. Äntligen känns vardagen lite mer som vanligt igen : )
Har lånat en av Magnus gamla mobiler sålänge innan jag skaffar en ny. Men telefonboken är ju helt blank så messa gärna erat nummer till mig, ni som känner er träffade så jag kan lägga in er igen, har ju direkt inga nummer i huvudet. Tack på förhand!

Annars har vi det bra här. Magnus har dock haft en tuff natt, han har jour + att han jobbar mellan 06-18. Inatt tror jag han fick 3-4 larm, en gång hann han bara hem innan det ringde igen så ikväll blir det väldigt lugnt. Lite mys kanske med god mat och en bra film... 

Tänkte bjuda på lite bilder från Johans besök här i Norrköping förra veckan. Vi hade ju en fantastisk dag där vi bla var på Gröna Lund & en kryssning. Enjoy!



Kärlekstunneln, Johan kommer bakom oss : )






Från Srattkammaren




HAHAHA världens bästa bild!










Johan får dagens hi-score


Igen & ännu bättre!!!


Johan samlar på sig vinster




Från kryssningen








RSS 2.0