Jobb Jobb Jobb

Ja det är det ända vi gör nu, inget roligt som hänt denna vecka än...
På fredag åker vi till Helsingborg & ska spendera helgen där, det ska bli jätte skoj & vi ser fram emot det. Har varit lite dålig med att ta med mig kameran men ska skärpa mig till helgen så ni förhoppningsvis får se lite bilder.

God natt så länge!



Lite blandat!

Har haft lite svårt att hinna skriva här på bloggen, det har varit fullt upp. Magnus föräldrar har åkt hem igen, de va jätte trevligt att ses, tack för hjälpen med allt!
Igår var jag, Magnus & Pelle iväg på Peking fest. Motorcyckelklubben har en sommar fest varje år där de har live band, lite stånd, grillning mm. Tack vare vädret var det inte så mycket folk som det brukar men det var ändå jätte kul, träffade en del nya & gamla bekanta. Blev inte så sent & tur var väl det, är lite trött här på jobbet ändå...
Ska bli skönt att komma hem till Magnus som håller på att förbereda en film kväll med lite god mat. Ska oxå försöka få ihop lite bilder ifrån Skottland & lägga ut här, har glömt bort det totalt.

Trevlig söndag!



Skåne besök!

I förmiddags kom Magnus mamma & pappa hit på besök, de ska stanna en natt eller två. Vi ska nu lägga oss efter en härlig kväll. På dagen har vi gjort mest praktiska saker, nu på kvällen har varit & ätit på Knäppingsborg där det även spelade ett band. Blir så mysig sommar stämning när det är så där. Va rätt mycket folk ute som oxå njöt utav värmen & stämningen.
Vi har inget speciellt planerat imorgon, får se vad vi ska hitta på...








Nu var det länge sen sist!

Har inte riktigt hunnit med att skriva här de senaste dagarna, fullt upp...
Nu är både Magnus & jag igång & jobbar, man glömmer snabbt att man varit ledig. Emelie har det skönt som är hos sin far nu & får yttligare några veckor semester.

Denna vecka är det mycket roligt som händer, Magnus mor & far kommer till oss i slutet av veckan. Va länge sen sist så det ska bli kul. I helgen är det en liten festival som vi ska besöka, jag jobbar i helgen så det blir inte sent för min del i alla fall : )
Sen har vi ju vårat eget projekt som vi har fullt upp med. Vi kommer dela med oss lite mer av det här på bloggen så fort vi känner att vi har allt under kontroll, men förhoppningsvis sker det till helgen.

Saknar det här nu....



1års dagen!

Idag är det 1år sedan vi förlovade oss. Magnus överaskade mig stort då & samma sak hände idag oxå. Eftersom han jobbar har inte jag tänkt så mycket på att fira det men Magnus tänker på allt... När jag plockade in lite tvätt så hittade jag ett paket, visste inte ifall det var meningen så jag va tvungen att fråga. Men det var ju till mig, ett jätte fint armband i vitt guld, har önskat mig ett sådant länge. Jag blev så överaskad & glad. Du gör mig så lycklig Magnus! Här är en bild på presenten.



Lite nytt!

Har gått ett par dagar sen vi skrev sist, har varit lite upptagna med annat.
Magnus har varit ute & golfat med några vänner, vi har varit på stan & lyssnat på lite band som spelat i parken, badat självklart & fixat lite annat med hem & hus, mer info kommer nog snart ; )

Här kommer lite bilder i alla fall från Väddö där jag & Emelie hälsade på min mor, Gunnar & mormor.
Så mysigt där...

Imorgon ska vi åka till skärgården & spendera hela dagen där.






Ute till sjöss med hunden i spetsen. Under...

resize_image_995 (MMS)

Ute till sjöss med hunden i spetsen. Underbart!


Kvällsdopp. Är o tar ett kvällsdopp med Em...

resize_image_882 (MMS)

Kvällsdopp. Är o tar ett kvällsdopp med Emelie o mamma. Vi har det jättebra här. Idag har vi varit på kosafari o hälsat på slaktaren. Mer bilder kommer.


Nu bär det iväg till Väddö!

Magnus har börjat jobba igen, den stackaren. Jag & Emelie har hyrt en bil nu precis & ska åka till min mamma ute på Väddö. Så vi packar för fullt & försöker inte att glömma något...
Ska bli skönt att få komma dit, det är så himla lugnt & Emelie älskar att va ute med djuren (jag med). Ska bli kul att se hur stora lammen har blivit. Kameran är med så lite bilder kan ni nog räkna med.
Håll tummarna för att resan går bra!

Här är en bild på Emelie & fåren i påskas.




Kryssning med Birka Paradise!

Vi åkte på en kryssning med Birka, måste säga att det är jättebra med barn på den båten. De har lite roliga saker som händer för dom. Rebecka följde oxå med. Vi åt gott & dansade ända till kl 2, det blev mycket skratt, nya vänner & en del hyss : )  Dagen efter så badade vi & var med på en musik tävling. Vädret kunde ju inte varit bättre heller, ska nu iväg & bada lite mer.
Här är lite bilder från kryssningen...























RSS 2.0