Smått & Gott!

Denna vecka har varit rätt intensiv, Magnus har varit iväg på en utbildning i Skellefteå och jag på en i Göteborg.
Nu i helgen har vi satsat på att fixa lite här hemma. Igår var vi bla på IKEA för att köpa lite gardiner, blev inte riktigt som vi tänkt men det duger absolut nu allafall. Vi måste ha något som skyddar mot solen, blir så himla varmt med alla dessa fönster samt vill vi ju inte att allt ska blekas.

Magnus mamma var här för några veckor sedan och sydde nya överdrag till våra matstolar, det blev jättebra, riktigt proffsigt gjort, tack snälla Mona. Du är väldigt välkommen för att sy lite gardiner sen : )

Vi tänkte börja dela med oss av något annat nytt i vårat liv här med på bloggen.
Vi väntar en liten bebis till början av september. Himla spännande. Jag är i v 16 nu och mår bra, den värsta tiden med illamående är över, tack för det!
Här kommer en bild från ultraljudet vi gjorde i v 13, det var så kul att få se att det faktiskt var något där inne. Emelie fick oxå vara med, hon är väldigt engagerad i bebisen och är en jätte stolt storasyster.
Som ni ser på bilden så vinkar han/hon till er alla eller suger på tummen, vi är inte riktigt säkra. Nu längtar vi tills nästa ultraljud som är om ett par veckor.

Hoppas allt är bra med er!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0