Babysim!

Hoppas ni alla haft en bra jul, det har vi. Är alltid så kul i skåne, önskar vi bodde närmre varandra.
På vägen ner så stanna vi till i Helsingborg och hälsade på Magnus mormor och morfar.
Sen bodde några nätter hos Magnus föräldrar sen flyttade vi hem till syster Jenny med familj. Vi hann med att träffa lite vänner med. Vi firade lite lilljul hos Martin & Mari, blev bla lite bad i badtunna, tror gubbarna badade i ca 4 timmar : ) och i onsdags kom Roger & Emmy med barn på brunch hos Mårten & Jenny.
Tiden går alldeles för fort.... Vi åkte hem i torsdags då Emelie hade en fotbollscup på fredagen.
Vi vill tacka alla för de fina klapparna, vi är supernöjda!
 
Babysim är något vi verkligen har tänkt att gå på med lillan, jag gick med Emelie och tyckte det var kanon. Kul att träffa lite andra barn + föräldrar med. Det finns ett jätte mysigt babysim i närheten där vi bor men det är mycket populärt och vi var för sent ute, alla platser upptagna. Jag blev så besviken men vi får skylla oss själva att vi var så sena med att anmäla. Det finns flera babysim i stan men inget så bra som detta!
MEN.... igår ringde hon som har det och sa att det finns en ledig plats till oss, HURRA!!! Det börjar på tisdag nästa vecka så nu ska vi iväg och köpa badbrallor till Ellie.
 
Mycket har härnt med Ellies utveckling, nu greppar hon saker rätt bra och ska smaka på det mesta. Det ser också ut som om hon ska rulla till mage när som, lite tung i huvudet bara.
 
En annan sak vi firar lite nu är att det var 5år sedan jag och Magnus träffades idag! Tiden går så fort men det måste väl betyda att vi har roligt : )
 
Här kommer lite bilder samt ett album från jul och ett litet klipp där lillan har börjat sin musikkarriär.
 
Väldigt fokuserad
 
Ellies nya bästis
 
Gillar att ligga på mage mer och mer
 
 
 
 Musikgeni : )
 
 
 
Länk till Julalbum
https://picasaweb.google.com/116192629603963822173/Jul2012#
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0